nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Na programu je nekoliko zanimljivih duela, a mi smo za Vas spremili najavu dva meča.

14h Javor-Radnički Kragujevac

Javor je počeo jako loše prolećni deo sezone. Dva meča, dva poraza i nijedan postignut gol. Donekle se takav scenario i mogao očekivati usled jako loše odrađenog prelaznog roka. Javor je samo par dana pre početka drugog dela sezone prodao dva bitna igrača, dva napadača koja su im u prvom delu sezone donela pola postignutih golova. Doveli su oni kasnije zamenu iz Serije A, ali sve to treba ukombinovati, a vremena nema previše. Uostalom i sam trener Ćuričić je donekle potvrdio da je tim drastično oslabljen odlaskom ovih igrača. Javor je ekipa koja igra tvrde mečeve, teško primaju, ali još teže daju golove. To je sad dodatno otežano odlaskom tih igrača. Uostalom i porazi minimalnim rezultatima govore o tome koliko tvrdo igraju. Posebno tvdo igraju na terenu u Ivanjici. Taj teren je i u najboljim vremenskim prilikama jako težak za igru, a ne sad, kada je još uvek zima i padavine su teške. Duljaj je na to ukazao nakon meča Partizana i Javora, da je teren u katastrofalnom stanju, a ništa bolji se ne očekuje ni danas.

Kragujevac je jako dobro startovao ovaj prolećni deo. U prva dva kola isto toliko pobeda. To je dovelo do skoka na tabeli, pa sada Kragujevčani sa pravom maštanju tj sanjaju o plej ofu. Ukoliko ovako nastave svakako da im je tamo i mesto. U uvodnom kolu su savladali Niš sa 3-2, da bi u prethodnom dobili Vojvodinu 2-1. Sada im predstoji prvo gostovanje i videćemo kakvi su na strani. Ono što je vidljivo jeste da sada igraju mnogo otvoreniji i mnogo efikasniji fudbal, što nije bio slučaj u prvom delu. U prvom delu su bili kao i Javor, jedna tvrda ekipa koja igra na malo golova. Ipak, dolaskom proleća neki novi vetrovi duvaju u Kragujevcu. Čini se da ovaj ofanzivan stil igre itekako odovara ovim igračima i mogli bi biti jedno od najprijatnijih iznenađenja ovog proleća.

Prognoza: Jedan jako tvrd meč, meč na kojem ne bi trebalo da vidimo mnogo golova. Ofanzivni kvalitet gostiju bi mogao da im donese makar jedan postignut gol.

Predlog: gost 1-2 golova @ 1.53


18:30h Vojvodina-Spartak Subotica

Jedan Vojvođanski derbi je pred nama.

Još jedna klasična predstava u izvođenju Vojvodine. Buran prelazni rok, dosta dolazaka i odlazaka, bombastične najave za proleće i onda kad krene sezona, jedno veliko ništa. Tako može da se opiše Vojvodina u par reči. U prva dva kola svega 1 osvojen bod je zaista malo za tim koji pretentuje da izađe u Evropu sledeće godine. Malo jer su njihovi rivali za poziciju itekako kvalitetni i ređaju pobede. Nakon nesretnog remija protiv Lučana u poslednjim minutima meča na Karađorđu, usledio je potop u Kragujevcu i jedan poraz od Radničkog. Ova dva meča su ogolila sve probleme koje Vojvodina ima, a tiču se kako odbrane koja prima mnogo golova, tako i napada koji od početka sezone kuburi sa realzacijom. U ovaj meč ulaze sa imperativom pobede, ali pitanje da li će tako lako doći do nje jer im gostuje tim sa trenerom koji ih zna u dušu.

Vojvodini gostuje Spartak na čelu sa specijalistom za Superligu, Nenadom Lalatovićem. Lalatović je čovek koji je za naše uslove i te manje klubove specijalista, gde god ode drugde ne snađe se,ali kod nas, tu sve zna kako i šta i pravi dobre rezultate. Sada dolazi na noge Vojvodini koju je vodio nekoliko sezona i koju zna u dušu. Povezivao se i ove zime sa Vojvodinom,ali do transfera nije došlo,iako on ima želju tu da se vrati. Nema sumnje da će dati sve od sebe da spremi tim kako bi napravili neki rezultat na ovom gostovanju. Spartak nije počeo baš najbolje. Slično kao i Vojvodina u prva dva kola svega 1 osvojen bod. Dakle, moraju krenuti bolje ukoliko žele da dođu do plej ofa. Na ovom meču moraju da odigraju znatno bolje, u Kruševcu su bili dobri,ali zato na domaćem terenu u prethodnom kolu katastrofalni i to mora da se ispravi. Ovo je svakako prava prilika za to.

Prognoza: Meč na kojem bi mogli da vidimo golove na obe strane.

Predlog: gost 1+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje