četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

,,Šuška“ se da preuzima klub!

Srpskoligaš Radnički iz Zrenjanina imao je veoma tešku sezonu. U poslednjem kolu u Kikindi su golom Runjevca u 76.minutu izborili opstanak. Direktor kluba Darko Tošić i celo rukovodstvo je korak od odrešenja tog posla, a kako se priča navodno klub bi trebao da preuzme nekadašnja legenda Proletera i Real Sosijedada, Darko Kovačević.

Darko je prisustvovao na današnjem sastanku sa zamenikom predsednika FS Srbije Nenadom Bjekovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbutićem. Takođe je bio prisutan i Saša Santovac nedavno izabran predsednik FS grada Zrenjanina. On je čelnike obavestio o planovima grada Zrenjanina i poboljšanju fudbalske infrastukture. Jedan od najvažnijih projekata je renoviranje i modernizacija gradskog stadiona. Radovi su u toku a predviđeni su da budu gotovi 2023. godine. Kapacitet stadiona će biti 8500 sedećih mesta, a pored stadiona biće izgrađen i pomoćni teren, što će činiti jedan od najboljih sportskih objekata u Vojvodini i Srbiji.

Bjeković i Šurbutić su pružili apsolutnu podršku gradu i da Zrenjanin zaslužuje značajnu ulogu u fudbalskom sistemu Srbije.

Ukoliko se sve poklopi i Darko Kovačević preuzme klub, sa ovakvom podrškom Radnički bi imao mnogo veće ambicije. Napad na Prvu ligu Srbije bi bio realan uz podršku grada i saveza, a dogodine po završetku radova Radnički bi se preselio na gradski stadion gde bi Zrenjaninci mogli gledati Prvoligaški fudbal!


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje