Poštovani čitatelji i dragi pratioci, ljubitelji statistike i kladioničari, od 8. marta smo krenuli sa rubrikom „Tiket dana“ koji ćemo objavljivati svakodnevno tačno u podne! Tiket predstavlja predloge naših urednika.

Pored mnoštva kladioničarskih informacija koje možete pročitati na našem portalu, ovde ćete imati predloge parova bez analize i isključivo po ukusu naših urednika. Svakog dana u podne, bez obzira na količinu ponude, možete da očekujete šest parova, tačnije po jedan par od strane svakog urednika. Kao što ste sigurno i primetili, ne pratimo svi iste sportove i shodno tome će parovi biti iz različitih sportova, kao i iz mnogih liga koje ne možete pronaći na velikom broju domaćih portala.


  1. 18:30 Bjerringbro-Silkeborg GOG Svendborg tim2 manje od 28,5 @1.75


  2. 20:15 Panathinaikos – Milano h1 -7,5 @1,55

  3. 20:45 Livingston – Stenhousemuir 1iD2+ @1,65

  4. 20:45 York City vs Southport  2-4 gola @1,50

  5. 20:45 Coventry – Port Vale  X2 @1.62

  6. 20:45 Oxford Utd – Bolton X2 @1,45

    Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju svakog od urednika, te Vas pozivamo da neki od parove prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Nadamo se da ćemo imati sreće, da nas intuicija neće prevariti i da će procenat uspešnosti naših tipova biti velik, te da ćemo Vam i na ovaj način pomoći pri klađenju. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta „Sportske Novosti


Budimo u kontaktu putem naše Facebook stranice. Za eventualnu saradnju pošaljite nam email na [email protected]

6 KOMENTARA

  1. Poštovani, svakodnevne parove biramo dan ranije, te je moguće da kvota na favorita pada iz sata u sat, ali i da varira od kladionice do kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here