petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sve ukazuje na efikasanu utakmicu?

➡️ TURSKA: Kup
🇹🇷 19:30 Sivasspor – Fenerbahce
TIP: GG (1.70)

Da ispratimo i ovaj meč na sitno. Polufinalne Turskog kupa igra se u dve utakmice. U prvoj utakmici na domaćem terenu Sivasspor dočekuje Fenerbahče. Sivasspor ima za cilj da odbrani titulu. Prošle godine osvojili su prvi put Turski kup u svojoj dugoj klupskoj istoriji i sada su na dobrom putu da ponove uspeh.

Na drugoj strani Fenerbahče igra na 2 fronta (Kup i Liga). U ligi su 2. gde zaostaju 3 bodova u odnosu na lidera Galatasaraya. U poslednjoj ligaškoj utakmici igrali su upravo protiv Sivasspora gde su ih porazili na ovom terenu (1:3). Na gostovanjima se odlično snalaze ove sezone, gde su na 15 odigranih utakmica prikupili 35 bodva.

Sivasspor želi da se iskupi svojim navijačima za poraz u ligi, sa druge strane Fenerbahče putuje sa istom namerom da ostvari prednost pred revanš meč. Mislim da nas i ovog puta očekuje efikasana utakmica. Pre svega na ovom terenu tip GG vidjen je na 8 od poslednjih 9 utakmica. Isto tako ne manjkaju sa prelazima, ukupno 3 prelaza do sada. Sva 3 u korist Fenera. S obzirom da je ovo kup utakmica, vredi probati prelaze u oba smera 2-1 (35.00)/1-2 (31.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje