petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svi jedva čekaju majstoricu

Budućnost je sinoć u novom neizvesnom meču u Podgorici sa 84:80 slavila protiv Zvezde i tako izborila majstoricu – peti meč koji će odlučivati o tituli.

Edvin Džekson junak sinoćne pobede Budućnosti je posle meča izjavio da je u usponu forme, da tim mnogo duguje Podgoričkoj publici i da idu u Beograd po trofej:

Moram da budem iskren, igrao sam veoma loše u prethodnim mečevima. Večeras sam želeo da se borim, budem agresivan i igram svoju igru. Šutevi su ulazili. Mnogo dugujemo ovoj publici. Nadam se pobedi u petoj utakmici u Beogradu. Teško je pobediti na tom gostovanju, međutim pokušaćemo to da učinimo. 

Međutim, i crveno – beli jedva čekaju peti meč u kome će kao vetar u leđa imati punu halu Aleksandar Nikolić. Ognjen Dobrić je to potvrdio:

Više nema prava na grešku. Svi smo na to spremni. Borili smo se za prednost domaćeg terena tokom cele sezone i sve misli su okrenute ka toj utakmici. Ekipa je jaka, želimo pobedu. Jedva čekamo peti meč.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša pred majstoricu daje ulogu favorita Zvezdi, ali smatra da je psihološka prednost na strani njegovog tima:

Psihološka prednost je na našoj strani, ali to je vruć teren i oni su favoriti. Tu nema dileme! 

Majstorica se igra u ponedeljak 22. aprila u terminu od 19 časova.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje