četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sidnej gostuje u gradu gde ne zna za poraz

Derbi ovog pomalo čudnog kola odigraće se u Melburnu.

Melburn Siti će dočekati ekipu Sidneja.

Melburn u ovaj meč ulazi nakon serije od 6 mečeva bez poraza. Oporavili su se od onog pada forme u koji su zapali baš posle poraza od Sidneja na svom terenu. Izgubili su MacCormaka,ali se to i ne primećuje previše,makar se nije primetilo u prošlom kolu,ali videćemo, ipak je Sidnej najveći ispit. Kao što se i očekivalo Voren Džojs sada igra sa Burzinskim kao lažnom devetkom i dobro to funkcioniše. Fornaroli se oporavio, igrao je tokom nedelje 67 minuta na prijateljskom meču sa Gvanzuom i postigao gol. Ipak, po rečima iz kluba, neće igrati na ovom meču. Mada to treba uzeti sa rezervom jer se neretko desi da ekipe sakriju takve informacije. Osim toga nema neki promena u timu. Svi ostali igrači su spremni za ovaj meč.

Sidnej igra sjajno ove sezone,nema potrebe ponavljati to iz kola u kolo. Prvi su na tabeli,imaju 9 bodova više od drugoplasiranih Džetsa i može se reći da su obezbedili “ pol poziciju “ pred plej of. Najveća je dilema kakav će sastav sutra Arnolds da izvede. Počinje liga šampiona u kojoj Sidnej gaji velike ambicije i ne bi čudilo da Arnolds nekog odmori na ovom meču. Na konferenciji za medije Arnolds je izjavio da idu na pobedu na ovom meču i da ih zanima, trenutno, samo meč sa Sitijem. Ipak treba to sa rezervom uzeti,videćemo. Sidnej igra dobro u Melburnu, nisu poraženi na poslednja 4 gostovanja u ovom gradu (Viktoriju i Sitiju) i to je Arnolds na konferenciji posebno apostrofirao. Ukoliko on zaista izvede najjači sastav sa Bobo-om, Mirzejevskim i Ninkovićem na teren veliki su favoriti. Što se tiče izostanaka nema ih, svi igrači su na raspolaganju za ovaj meč.

Predlog za klađenje: Ukoliko zaista Sidnej izađe u najjačem sastavu na ovom meču teško da oni mogu izgubiti taj meč. Jeste da Siti igra dobro ofanzivno u poslednje vreme,ali njih muči defanziva. Sa takvom odbranom teško da mogu da pariraju ubitačnom triju Sidneja. Ipak zbog mogućnosti odmaranja nekih igrača najbolje je odlučiti se za oprezniju varijantu sa tipom.

Tip: X2 i 2+ @ 1.60

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje