petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirs – Kanzas Siti Čifs – Najava meča

Meč koji svakako ne smemo propustiti, jer će sigurno biti spektakularan. Na Floridi će Tampa Bej Bakanirsi ugostiti aktuelne šampione Kanzas Siti Čifse. Biće to još jedan duel Toma Brejdija i Patrika Mahomsa, koji su do sad uvek igrali mečeve na jednu loptu. Siutacija je takva da su kladionice prednost dale Kanzasu sa kvotom 1,50, a margina za poene iznosi 54,5.

Tampa Bej Bakanirs:

Posle dugo vremena Tampa ima pozitivan skor i samo neko ludilo može da ih spreči da ove sezone igraju plej of, ali daleko od toga da je tamo sve blistavo. Tom Brejdi je pod velikim pritiskom i čini se da polako, ali sigurno puca pod pritiskom. Legendarni kvoterbek je oko sebe okupio zaista sjajnu ekipu, ali njegova konekcija pre svega sa hvatačkim korpusom nije dobra. Brejdi se muči sa dugačkim pasovima, često gubi lopte i stavlja protivnički napad u dobru poziciju.

Problemi se pojaviljuju kada Tampa igra protiv jakih defanzivnih linija kao što imaju Remsi, Sejntsi, ili Bersi. U tim situaijama ofanzivna linija po pravilu puca i Tom Brejdi bude u velikom problemu.

Sa druge strane odbrana radi sjajan posao i slobodno se može reći da su dobrano potcenjeni od medija. Mali milion puta se dogodilo upravo oni prave ključan potez koji Tampi kasnije donese pobedu. To je i sam Tom Brejdi izjavio i ako sagledamo celu sezonu možemo reći da je odbrana u velikoj većini slučajeva bila bolji deo tima.


Kanzas Siti Čifsi:

Četa koju predvodi Endi Rid nastavlja da melje. Iako nemaju perfektan skor kao Pitsburg Stilersi stiče se utisak da i oni zaslužuju takav skor. Lakoća sa kojom Patrik Mahoms postiže poene odavno nije viđena na NFL ligi. Njegova konekcija sa Trevisom Kelseom je sjajna i iz kola u kolo je sve bolja. Ovako na prvi pogled Kanzas igra na svojih 70 %, a da bi bili na maksimumu odbrana mora da se popravi. Oni su navikli da će Patrik Mahoms uvek postići poen više u odnosu na protivnika, ali ako žele da osvoje još neku titulu, taj deo tima mora da se popravi. Mi ne sumnjamo da će se to i dogoditi, jer kako se približava kraj regularnog dela prvesntva tako se i odbrane dižu na viši nivo.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Kada imate ovakva dva napada kao što imaju ova dva tima onda je logično odigrati neku opciju sa poenima. Tom Brejdi u svom hvatačkom korpusu ima Antonija Brauna, Majka Evansa, Krisa Godvina, Roba Gronkovskog i još sijaset sjajnih igrača. Sa druge strane, Patrik Mahoms ima Tajrika Hila, Trevisa Kelsea, Sema Votkinsa i Mekola Hardmana. Slatke muke i za jednog i za drugog kvoterbeka, a samo se postavlja pitanje ko će imati bolje veče, jer ova lista ekipa predstavlja samu elitu NFL-a.

Mi moramo prednost dati Kanzasu, jer su u očiglednom naletu. Zaista igraju sa velikom lakoćom, puni su samopouzdanja i teško će ih neko zaoustaviti. Činjenica je da je odbrana Tampe bolja od odbrane Čifsa, ali u napadu Tampa ne štimaju mnoge stvari. Čim se napravi neka greška bez obzira u kom trenutku, ceo tim Tampe se ruši kao kula od karata. Tom Brejdi iako je osvojio šest titula ne izgleda kao vođa ovog tima, a čini se da im je to više nego potrebno. Njegov odnos sa glavnim trenerom Brusom Arijensom očigleno nije najbolji i to se vidi na terenu. Bredi jeste legenda, ali protiv godina se ne može.

U ovom trenutku Kanzas je najjači tim u NFL ligi i da bi ste ih pobedili morate biti savršeni, a čak vam ni to neće garantovati pobedu. Ko je gledao utakmicu Las Vegas Rejdersa zna o čemu govorimo, jer je ono najbliže savršenstvu kako treba igrati protiv Čifsa.

Što se igrača tiče ovde izdvajamo hvatača Tampe Antonija Brauna. Braun je uspeo za kratko vreme da izgradi sjajnu konekciju sa Brejdijem i čini se da je on njegova omiljena opcija uz Krisa Godvina. Sekonderi Čifsa i te kako propušta, a pošto je Braun jedan od najjačih hvatača u ligi čini se da neće imati problema da prebaci ovu marginu.

Predlog za klađenje: Kanzas Siti više od 29,5 1,80
Igrači: Antonio Braun više od 60,5 uhvaćenih jardi 1,85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje