petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirs – Los Anđeles Rems – Najava meča uz predlog za klađenje

Juče je druga runda plej ofa donela dva iznenađenja. Da nije bilo Ej Džej Brauna bio bi totalni fijasko, ali zaista je falilo sreće. Oba tima na koje smo mi igrali su gubili utakmice na veoma glupe načine i to prosto ne može da se predvidi.

Danas je novi dan, nova prilika. Program otvaraju Tampa Bej Bakanirsi i Los Anđeles Remsi. Favoriti u ovom meču su Bakanirsi sa kvotom 1,66, dok je margina za poene postavljena na 48,5.

Zbog domaćeg terena Tampa je normalno favorit, a relano gledano oni su i aktuelni šampioni. U vajld kard rundi su veoma lako izašli na kraj sa Filadelfija Iglsima koji im nisu napravili problema nijednog trenutka. Prosto, razlika u klasi i iskustvu je bila evidentna i već posle dve četvrtine znalo se da Tampa ide u narednu rundu.

Sa druge strane Remsi su imali na papiru bar dosta teži posao za Arizona Kardinalsima. Divizijski rival je uvek po pravilu teži protivnik, ali ni tu nije bilo mnogo problema. Glavni trener Remsa Šon Mekvej je odradio sjajan posao u pripremi plana, a još bolji je bio Metju Staford koji je sveto pretočio u delo. Čim nije bilo prodatih lopti Remsi su igralo tačno kao švajcarski sat i zime nije bilo.

Analiza meča i predlog za klađenje:

Prvi meč ove sezone protekao je u znaku Remsa i poena. S obzirom da je ovo plej of i utakmica od mnogo većeg značaja čisto sumnjamo da će biti nekog raspucavanja.

Naše neko mišljenje ide uz Remse, jer smo još na startu sezone pisali da će oni igrati u velikom finalu. Inače, veliko finale se igra na njihovom terenu. No, to ne mora ništa da znači i mi se konačnim ishodom nećemo baviti, jer je meč baš težak za prognozu.

Uzećemo jednog igrača, a tu čast ima će Rob Gronkovski. Evo zbog čega igramo Gronkovskog:

1) Ofanzivna linija Tampe je rovita. Centar Džensen je povradio skočni zglob i još par igrača vuče povrede. Defanzivna linija Remsa predvođena Aronom Donaldom i Vonom Milerom je baš agresivna i Brejdi neće imati mnogo vremena za biranje meta. U takvim situacijama ide se na najsigurniju opciju, a to je tajt end.

2) Glavna zvezda u hvatačkom korpusu Majk Evans će po svemu sudeći imati težak mečap, jer ide na možda i najboljeg kornerbeka u ligi Džejlena Remzija. Verujemo da će pažnja odbrane Remsa biti posvećanja njemu i da Brejdi neće moći mnogo puta da ga pronalaze.

3) Gronkovski je gabaritan igrač i kao takav predstavlja mismeč protiv bilo kojeg defanzivca. U prethonoj utakmici protiv File je imao 6 meta, a uhvatio je 5 za 31 jard. Prosto, nije bilo potrebe da ga forsira Brejdi, jer je bio očigledan BO. Danas će biti drugačija situacija i za očekivati je da Gronk dobije koju loptu više.

Pored Gronka preporuka je de se odigraju oba kikera preko poeni, jer napadi i jednih i drugih su dobri, ali su dobre i odbrane pa možda kikeri budu rešavali pitanje pobednika kao juče.

Predlog za klađenje: Gronkovski više od 64,5 jardi 1,75
Rajan Sakop više od 7,5 poena 2,00
Met Gej više od 6,5 poena 1,87

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje