četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenesi Tajtans – Baltimor Rejvens – Specijal predlog

Lamar Džekson 42,5+ istrčanih jardi 1,85 Merkur/Balkan bet

Treća nedelja u nizu nam donosi utakmicu koja se igra u Londonu. Ovoga puta akter utakmice neće biti „domaći“ Džeksonvil Džaguarsi, već će snage odmeriti Tenesi Tajtansi i Baltimor Rejvensi.

Meč je jako težak sa prognozu. Razlog je prost, oba tima su nepredvidiva. Baltimor je bez problema mogao da ima 5-0, ali su izgubili utakmice protiv Koltsa i Stilersa. Ni oni samo ne znaju šta se tu dogodilo.

Zbog toga igramo jedan specijal u koji verujemo da može da prođe. U pitanju je kvoterbek Baltimor Rejvensa Lamar Džekson. Igramo da će istrčati više od 42,5 jardi.
Na pomenutoj utakmici protiv Stilersa Lamar je „prodan“ od strane saigrača. Da su ljudi hvatali što je on bacao kako treba, Baltimor bi taj meč dobio bez problema. Ovako, Baltimor svake godine ista priča, tako blizu, a tako daleko. Na kraju sva krivica ide na Lamara koji je dobio ogromne pare, a realno nije on kriv.

Zato verujemo da će Lamar da danas da se uzda prevashodno u sebe i svoje noge. Veoma bitna utakmica za Baltimor i ako misle da dobiju Lamar mora da trči. Verujemo u dodatnu motivisanost, jer je veliko rivalstvo između ova dva tima. Može se reći i da se mrze.

Lamar dobro igra protiv Tenesija. Kada kažemo dobro mislimo pre svega na trčanje. Ovu marginu je prebacio na prethodna tri duela i to onako od šale kada je Baltimor imao još dva full trkača pored sebe. Sada ima jednog krštenog u vidu Gasa Edvardsa, a ostali su epizodisti koji često kiksaju.

Sve u svemu, ova margina je niska za Lamara, a potrebno je samo da ofanzivni koorinator pozove prave akcije za njega.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje