subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket – Četvrtak 9. Jun

Ženski tenis generalno gledano nije zahvalan za klađenje. No, kada dođe sezona trave stvari se znatno menjaju i može se reći da ćemo pomno pratiti i dame kako igraju.

Igra koja nam je zapala za oko jeste prvi set više od 8,5 gemova. Kvote na ovu igru se kreću od 1,40-1,50 i fenomenalne su igranje dublova. Statistički gledano ova igra dolazi na oko 75% mečeva. Dozvoljava jedan brejk u toku seta što je fenomenalno.

Konkretno, ove nedelje do sada je odigrano 24 meča na ženskim turnirima i na 17 mečeva igra ps 9+ je bila prolazna, što je tačno 70%.

Često kladionice greše ovde sa kvotama. U ženskom tenisu zaista su retke igračice koje sebe mogu da nazovu specijalistima za travu i retko kada imamo neku ubedljivu pobedu. Na nama je samo da proberemo one prave parove, a za danas smo izdvojili ovo.

14:05 Ribakina – Rodžers PS 9+ 1,40
15:35 Tomljanović – Boutler 9S 9+ 1,40

Ukupna kvota: 1,96


Napomena: Ovo je samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Topla preporuka je da se ne sili sa ulozima, jer mečeva ima mnogo i lako se mogu napraviti popravni tiketi. Cilj u danu neka bude dva ovakva tiketa, što će nam dati kvotu 4 što je sasvim dovoljno za jedan uspešan dan.


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje