Ženski tenis generalno gledano nije zahvalan za klađenje. No, kada dođe sezona trave stvari se znatno menjaju i može se reći da ćemo pomno pratiti i dame kako igraju.

Igra koja nam je zapala za oko jeste prvi set više od 8,5 gemova. Kvote na ovu igru se kreću od 1,40-1,50 i fenomenalne su igranje dublova. Statistički gledano ova igra dolazi na oko 75% mečeva. Dozvoljava jedan brejk u toku seta što je fenomenalno.

Konkretno, ove nedelje do sada je odigrano 24 meča na ženskim turnirima i na 17 mečeva igra ps 9+ je bila prolazna, što je tačno 70%.

Često kladionice greše ovde sa kvotama. U ženskom tenisu zaista su retke igračice koje sebe mogu da nazovu specijalistima za travu i retko kada imamo neku ubedljivu pobedu. Na nama je samo da proberemo one prave parove, a za danas smo izdvojili ovo.

14:05 Ribakina – Rodžers PS 9+ 1,40
15:35 Tomljanović – Boutler 9S 9+ 1,40

Ukupna kvota: 1,96


Napomena: Ovo je samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Topla preporuka je da se ne sili sa ulozima, jer mečeva ima mnogo i lako se mogu napraviti popravni tiketi. Cilj u danu neka bude dva ovakva tiketa, što će nam dati kvotu 4 što je sasvim dovoljno za jedan uspešan dan.


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.