četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Utorak)

Danas ima je ponuda što se tiče tenisa bogata, i ima mnogo sitnih kvoti koje umeju da obore tiket. Mi smo se potrudilia da izdvojima dva para koja će na jednom tiketu uz malo sportske reće da nam donesu profit.

Roberto Bautista Agut – Ivo Karlović

Ivo Karlović je juče posle velike borbe pobedio bivšeg šampiona Barselone Tomija Robreda, a danas ga čeka još jedan Španac, u pitanju je Roberto Bautista Agut.
Za razliku od Robreda koji je u poznim teniskim godimana Agut će znati kako da se postavi u ovom meču. Mnogo je jači defanzivac Agut, i sigurno će Karlović morati da radi mnogo više za osvajanje poena.
Juče je Robredo na riternu izgledao kao amater, i činilo se kao da svesno pušta Karloviću servis vinere. Želeo je da kroz taj brejkove pobedi, i što je najluđe od svega imao je svoju šansu, ali kada je Karlović osvojio drugi set sve je palo u vodu.
Ovde će biti druga priča, jer je Agut svestan da samo treba da vrati lopticu u teren, i da natera Karlovića na udarac više. Podloga je veoma spora što će olakšati Agutu kod riterna. Mi zaista ne vidimo na koji način Karlović može da napravi brejk osim ako Agut ne uđe u neku seriju grešaka. U razmenama Agut je za dve do tri klase jači, tako da će se sve svoditi na to kako će Agut riternirati. Ukoliko bude vratio barem trećinu servisa u polje nema sumnje da će Agut ovde slaviti.

Predlog: Pobeda Aguta 1,40

Julija Gerges – Marketa Vondorusova

Drugi par koji nam je zapao za oko je sa turnira u Štutgartu u kom će se sastati domaća igračica Julija Gerges i Čehinja Marketa Vondorusova.

Ovo bi trebao biti relativno lagan posao za Nemicu. Gerges je ovde svojevremeno osvajala titulu, i ovaj turnir joj je vrlo drag. Forma je više nego solidna, a njene igre na šljaci takođe više nego dobre.
Njena današnja protivnica Vondorusova je veoma mlada igračica koja još uvek nije napunila ni 20 godina. Ona je svoju sreću uglavnom tražila na čelendžerima i ITF turnirima na kojima je dominirala, i zato su joj rezultati ovako dobri. Ipak, jedno je ITF nivo, a sasvim drugo top 20 protivnica.
Možda bude bilo i malo treme, ali sve u svemu iskustvo i kvalitet su na strani Gergesove tako da ovu kvotu od 1,43 moramo da iskoristimo.

Predlog: Pobeda Gerges 1,43

Ukupna kvota na ova dva para iznosi tačno 2 što je idealno za jedan dubl tiket. Napominjemo samo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje