Čelendžer Koblenc dublovi

Hase/Žang – Osvald/Walkov 2 1,57 Meridian (Mocart i Maxbet daju u lajvu)

Sledeće nedelje igraju tri ATP turnira (Kordoba, Dalas i Monpelje) i dva WTA turnira (Linc i Abu Dabi). Mnogi igrači su ove nedelje u akciji na čelendžerima, a prijaveljni su za kvalifikacije za pomenute turnire sledeće nedelje.
Jedan od tih igrača je Žiže Žang koji ima prijavljene kvalifikacije za turnir u Monpeljeu. Taj turnir je tradicionalno jak i realno gledano Žang bi morao da se fokusira na svoju singl karijeru i prevashodno taj turnir.

Dokaz da Žang ima prijavljene kvalifikacije su na slici ispod:

Kinez je u Koblencu odigrao tek prvi meč ove sezone i to samo u dublu, ne znamo razlog za takav raspored, ali eto kako je. On igra u paru sa vremešnim Robinom Haseom koji je odavno trebao da završi karijeru. Holanđanin je sasvim solidan u dublu bio kroz karijeru, no pitanje je u kakvoj je formi.

Sa druge straje je Osvald, poznat dubl igrač. Po našem mišljenju vredi probati na Osvalda i Walkova, jer Žang ima te kvalifikacije i verujemo da neće mnogo da se troši u ovom za njega nebitnom turniru.


Čelendžer Klivlend:

Forejtek/Kviatkovski – Klark/Perez 2 1,69 Meridian

Šta je ovde zanimljivo? Zanimljivo je da su Forejtek i Kviatkovski ispali u singlu i da imaju prijavljene kvalifikacije za turnir u Dalasu koji se igra sledeće nedelje. Slično kao i kod prvog para i ovde sumnjamo u ambicije obojice te možda vredi probati sa dvojkom.

16:30 Dialo/Kovačević – Gonzales/Rese 2 1,40 Meridian

Šta je ovde zanimljivo? Ovde je zanimljivo što Dialo i Kovačević pre ovog meča imaju singl mečeve,ali i dubl i ujedno imaju prijaveljene kvalifikacije za turnir u Dalasu.
Dialo i Kovačević su odigrali samo jedan meč zajedno i to na ovom turniru, dok su Gonzales i Rese dugo zajedno.

Evo dokaza da imaju kvalifikacije:


Napomena: To što pomenuti igrači imaju prijavljene kvalifikacije ne znači nužno da će danas kalkulisati. To je neko naše razmišljanje i gledanje na njihovu situaciju. Preporuka je da se prvi i treći par odigraju u dublu, a drugi u singlu. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.