utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Informacije za klađenje – Četvrtak 2. Februar

Čelendžer Koblenc dublovi

Hase/Žang – Osvald/Walkov 2 1,57 Meridian (Mocart i Maxbet daju u lajvu)

Sledeće nedelje igraju tri ATP turnira (Kordoba, Dalas i Monpelje) i dva WTA turnira (Linc i Abu Dabi). Mnogi igrači su ove nedelje u akciji na čelendžerima, a prijaveljni su za kvalifikacije za pomenute turnire sledeće nedelje.
Jedan od tih igrača je Žiže Žang koji ima prijavljene kvalifikacije za turnir u Monpeljeu. Taj turnir je tradicionalno jak i realno gledano Žang bi morao da se fokusira na svoju singl karijeru i prevashodno taj turnir.

Dokaz da Žang ima prijavljene kvalifikacije su na slici ispod:

Kinez je u Koblencu odigrao tek prvi meč ove sezone i to samo u dublu, ne znamo razlog za takav raspored, ali eto kako je. On igra u paru sa vremešnim Robinom Haseom koji je odavno trebao da završi karijeru. Holanđanin je sasvim solidan u dublu bio kroz karijeru, no pitanje je u kakvoj je formi.

Sa druge straje je Osvald, poznat dubl igrač. Po našem mišljenju vredi probati na Osvalda i Walkova, jer Žang ima te kvalifikacije i verujemo da neće mnogo da se troši u ovom za njega nebitnom turniru.


Čelendžer Klivlend:

Forejtek/Kviatkovski – Klark/Perez 2 1,69 Meridian

Šta je ovde zanimljivo? Zanimljivo je da su Forejtek i Kviatkovski ispali u singlu i da imaju prijavljene kvalifikacije za turnir u Dalasu koji se igra sledeće nedelje. Slično kao i kod prvog para i ovde sumnjamo u ambicije obojice te možda vredi probati sa dvojkom.

16:30 Dialo/Kovačević – Gonzales/Rese 2 1,40 Meridian

Šta je ovde zanimljivo? Ovde je zanimljivo što Dialo i Kovačević pre ovog meča imaju singl mečeve,ali i dubl i ujedno imaju prijaveljene kvalifikacije za turnir u Dalasu.
Dialo i Kovačević su odigrali samo jedan meč zajedno i to na ovom turniru, dok su Gonzales i Rese dugo zajedno.

Evo dokaza da imaju kvalifikacije:


Napomena: To što pomenuti igrači imaju prijavljene kvalifikacije ne znači nužno da će danas kalkulisati. To je neko naše razmišljanje i gledanje na njihovu situaciju. Preporuka je da se prvi i treći par odigraju u dublu, a drugi u singlu. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje