utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis – najava i predlozi (2.4.)

Predlozi od korisnika Riđi

ATP Eštoril:

14:30 Altmajer – Martines 1 1,73 Soker

Vidim da mnogi tipuju na Martinesa danas, a ja ću samo reći da ove nedelje igram kontra njega. Za mene je on španski Dušan Lajović. Igrač koji nema apsolutno ništa elitno u svom arsenalu. U mojim očima prosek igrač koji svoju sreću traži na čelendžer nivou, a ni tamo u globalu ne pravi ništa specijalno.

Hajp se oko njega digao verovatno zbog titule koje je osvojio prethodne nedelje. Svaka čast na tome, no to u globalu ne menja moje mišljenje o njemu. Šta više, to je plus da odigram protiv njega, jer verujem da je došlo kod njega do određenog pražnjena na fizičkom, ali i psihološkom planu. Nije on igrač koji osvaja često titule, pa verujem da je ovo dobro proslavio.

Mana tipa je šti Pedro igra protiv Altmajera koji je loš ove godine. Loša forma, no ako se malo dublje proanalizira, većina tih poraza je bila protiv igrača koji su u tom trenutku bili u nekom naletu. Imali smo tu Akoštu, Koriju, pa poraz od solidnog Štrufa. Jasno je da samopouzdanja manjka kod Nemca, no verujem u njega.

Martines ne blista na čelendžer sceni, a možete misliti kako je na ATP turu. Konkretno, brojke kažu da u karijeri ima sramnih 54-70. Prošle godine je imao skor 4-12. Ove godine je to nešto malo bolje zahvaljujući turniru u džunglama Čilea gde je igrala i kurta i murta pa su se nakupili neki poeni. Sve u svemu skromno je to pa po meni vredi igrati 1.

17:00 Čoinski – Fonseka 2 1,60 Mocart

Mlađani Fonseka je verujem svima zapao za oko na turniru u Riju gde je bio prava senzacija. Da taj turnir nije bio slučajnost pokazuju partije u nastavku sezone, gde Fonseka igra odličan tenis.

Što se Čoinskog tiče nisam njegov fan. Igrač koji mnogo zavisi od servisa i to na šljaci ne prolazi dobro. Jeste ovde prošao kvalifikacije, ali protiv nekih domaćih tenisera kojih nema ni na mapi. Forma mu nije bajna, jer je do ovog turnira imao skor 2-8 ako se ne varam

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje