petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 3 (Sreda)

I poslednji predlog za danas je sa ženskog turnira koji inače izbegavamo, ali ovu kvotu prosto moramo da probamo. Radi se o meču u kom će se sastati Serena Wilijams i Naomi Osaka.

Mi se iskreno ne sećamo kada je u prvom kolu kvota na Serenu Wilijams bila 1,90, i kada je ona bila autsajder u takvom meču.
Bez obzira što je ona daleko od svoje prave forme, sa viškom kilograma, ona svojom pojavom jednostavno plaši protivnice u to nema sumnje.
Serena je ovde u Majamiju osvojila šest titula i još jednom igrala finale. Ovi podaci dovoljno govore koliko ona dobro igra u Majamiju, a kada ste takvog šampionskog duha mi ne verujemo da je ispadanje u prvom kolu neka opcija.

Sa druge strane je mlada Naomi Osaka koja je pre samo nekoliko dana osvojila trofej u Indijan Welsu što je njena prva titula. Odigrala je maltene savršen turnir, i na putu ka tituli pobedila vrlo dobre igračice. To ju je napunulo samopouzdanjem, ali treba istaći dve stvari, a to su umor i emotivno pražnjenje kojeg je sigurno bilo.
Osaka iako je mlada igračica nije navikla na tako brutalan raspored i sigurno će to uticati na nju. Nakon osvajanja tako velikog trofeja dolazi do pražnjeja i mi smo uvereni da neće daleko na ovom turniru.

Što se same igre tiče Osaka treba da natera Serenu da trči, ali problem je što to nije njen stil igre. Ona je klasična udaračica sa ravnim i prodornim uradcima. Tim istim udarcima ona nadjačava svoje provnice, ali problem je što je sa druge strane mreže igračica koja je najjača kada je snaga u pitanju. Nadjačavati se sa Serenom je gubljenje vremena tako da će biti zanimljivo videti kako će se Osaka snaći.

Serena nije došla u Majami da odigra jedan meč i ispoštuje sponzore, već je došla po trofej. Nju zadovoljavaju samo titule, i da nije spremna ne bi ona ovde igrala. Na ovu kvotu prosto mora da se proba, jer ima veliki value.

Predlog: Pobeda Serene Wilijams 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje