petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Sreda)

Meč koji nam je zapao za oko je sa turnira u Delari Biču, u kom će se sastati domaći teniser Džon Izner i Piter Govojčuk. Naravno, kada su akteri meča Ivo Karlović, ili Džon Izner samo je jedna opcija u opticaju, a to su over gemovi.

Izner ne blista ove sezone to je svima jasno. Trenutno je na skoru od dve pobede i tri poraza i još uvek se traži. Ono što je nama zapalo za oko jeste mučenje na njegov servis što nikada nije predstavljalo problem. Da li i njega polako stižu godina pitanje je, ali očigledno je da se Izner još uvek traži.
No, ono što je dobro jeste to da on nikada neće menjati svoj plan igre niti može nešto da promeni. Sve se svodi na servis, i ako su procenti ubačenog prvog servisa iznad 70% gotovo je nemoguće da mu oduzmete servis.

Njegov protivnik Piter Govojčuk gaji sličan stil igre s tim što je dosta jači u polju. Prethodne nedelje je predao Manarinu zbog problema sa žuljevima, ali pošto je odigrao jedan maratonski meč protiv Lacka izgleda da je ta povreda prošlost. Govojčuk spada u agresivne tenisere, tenisere koji su spremni da diktiraju tempo. Često ide na mrežu, jer ima sasvim dobre voleje. Mišljenja smo da može da parira Izneru koji ne blista i koji se muči.

Sama igra kao i gemovi bi trebali biti brzi. Razmene će verovatno biti kratke i samo će se čekati nečiji pad u igri.
Prosto idealno za odigrati over gemove.
Naš predlog je prvi set više od 10,5 gemova, jer ova dva igrača se do sada nisu sastajala. Trebaće im malo vremena da se upoznaju sa protivnikovom igrom što će odneti nekoliko gemova, a pošto će se igrati vrlo brzo ne bi nas čudilo da to upoznavanje potraje i ceo set.

Predlog: prvi set više od 10,5 gemova 1,90 kladionica Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje