subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Utorak)

Današnja ponuda što se tenisa tiče je fenomenalna, i retko ko će ostati imun i ne odigrati bar jedan tiket. Mi smo se potrudili da pronađemo jedan par koji će uz malo sportske sreće biti prolazan i doneti nam profit.

Meč koji je nama zapao za oko je sa turnira u Sao Paolu u kom će se sastati Čileanac Nikolas Jari i Srbin Dušan Lajović.

Mišljenja smo da je Lajović ovde bliži pobedi. Konačno je imao malo sreće u žrebu, jer nije naleteo odmah na prvog, ili drugog nosioca kao što je to bio slučaj na prethodnim turnirima. U Buenos Ajresu u drugom kolu je naleteo na Monfisa, a u Riju na Tima i tu stvarno ništa nije mogao da uradi.

Ovde ima protivnika po meri od kojeg je bolji u to nema sumnje. Lajoviću fali malo samopouzdanja, jer niže poraze, ali ovo je idealna šansa da se vrati na pobedničke staze. Jari u poslednje vreme igra mnogo tenisa. U Quitu je stigao do četvrtfinala, a u Riju do polufinala i to će sigurno ostaviti traga na njemu, jer on nije navikao na ovakav tempo. Ipak je on čelendžer igrač i njemu je ovo sve novo.

Pored ovoga  stil igre Jarija sasvim odgovara Lajoviću. Previše se Jari oslanja na servis i baš mnogo zavisi od njega. Ova šljaka u Sao Paolu je najsporija u poređenju sa ostalim turnirima koji su se igrali u Južnoj Americi. Neće imati toliku prednost posle servisa, a pošto mu kretanje nije jača strana Lajović bi trebao da dominira u razmenama.

Treba napomenuti da Lajović voli da igra u Sao Paolu. Prethodne sezone jeste ispao u prvom kolu, ali 2015. godine je igrao četvrtfinale, a godinu dana kasnije i polufinale.

Vreme je da Lajović konačno napravi neki malo bolji rezultat. Turnir je baš ujednačen, a konkretno on ima sasvim solidan žreb do četvrtfinala, i po ovoj kvoti svakako vredi rizikovati na Lajovića.

Predlog: Pobeda Lajovica 1,80 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje