subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 24. Jun

Polufinale WTA turnira u Istobrnu donosi duel između Čehinje Petre Kvitove i Brazilke Beatriz Hadad Maije. Kladionice ovde nemaju favorita, te su postavile egal kvote, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Neverovatna Hadad prkosi svim zakonima. Uspela je da osvojio dve titule u nizu, a da pre toga nije mogla da primiriše završnicama turnira. Treću uzastopnu nedelju igra i evo je u novom polufinalu. Zaista ne verovatan niz, a mi se samo pitamo kada će ovo stati? Nadamo se danas.

Pre desetak dana Kvitova i Hadad su odmerile snage i Hadad je slavila lako sa 2:0. U tom meču Kvitova je bila favorit sa kvotom 1,45 pa i ne čudi što je danas potpuni egal.

No, mi vidimo value u pobedi Kvitove. Ako na nekoj podlozi ume da igra Kvitova onda je to trava. Ona je u dva navrata osvajala Vimbldon. Trebalo joj je malo vremena da pronađe ritam i čini se da ga je pronašla.

Hadad mora negde da stane zaista. Kao što smo već rekli, Kvitova ume da igra na travi. Sigurni smo da nije zaboravila poraz od pre 10 dana i to će joj biti motiv više.

Predlog za klađenje: Pobeda Kvitove 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje