utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Polako se turniri približavaju kraju, a naša pažnja će danas biti usmerena ka sunčanom Akapulku gde su na rasporedu polufinalni mečevi. Prvo polufinale igraće Nemac Aleksander Zverev i Britanac Kameron Nori, a to je meč koji bi Zverev trebao da dobije vez većih problema.

Zverev za sada igra fenomenalno u Akapulku. Sva tri meča je dobio rutinski sa 2:0, a redom su padali Popirin, Ferer i De Minaur. Posebno bi istakli pobedu nad De Minaurom koja je bila vrhunska. Mi smo ovde očekivali mnogo neizvesniji meč, ali Zverev je odigrao perfektno i sa po brejkom u oba seta rešio rutinski meč. Zverev izgleda sveže, željan je pobeda i titula i svakako je favorit broj 1 za osvajanje ovog turnira barem po prikazanom.

Što se Norija tiče on spada u grupu onih prosečnih tenisera koji samo uz neku ludu sreću sa žrebom mogu da doguraju daleko na ovim jačim turnirima. Juče smo gledali malo meč protiv Mekenzija Mekdonalda, i imali smo šta i da vidimo. Iako je Nori slavio sa 2:0, bilo je tu puno rupa u njegovoj igri. Posebno bi istakli taj servis koji je njegovo najjače oružje, a Mekdonald je to vraćao kao od šale. Na Norijevu sreću Mekdonald je bio neverovatno loš i nizao je greške kao na traci. Dakle, slobodno se može reći da je u tom meču pobedio manje lošiji igrač, a rezultat ne prikazuje pravo stanje.

Zaista mi ovde ne vidimo čime bi Nori mogao da pripreti Zverevu. Samo neka nonšalancija kod Nemca može ovaj meč učiniti zanimljivim, jer je sve ostalo na strani Nemca. Zverev generalno gledano ima problem sa motivacijom kada igra protiv „slabijih“ igrača od sebe. On nema problema da igra sa Nadalom i Đokovićem, ali da bi došao do njih mora da pobeđuje ove „slabije“. Zato on nema toliko uspeha na grend slemovima i na tome mora da radi. Ipak, ove nedelje igra fenomenalan tenis, a što je najbolje sigurni smo da može da podigne nivo igre barem za 30 %.

Nori po nama nema šanse i ovo bi Zverev trebao da reši sa 2-0.

Predlog za klađenje: Pobeda Zvereva 2-0 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje