subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje

Juče nas je De Minor na najjadniji mogući način prodao. Imao je De Minor 1-0 u setovima i brejk u drugom setu, ali od tada se ugasio i na kraju izgubio. Generalno gledano rezultati na Indijan Velsu su vrlo čudni što nam naravno otežava da nešto pogodimo. No, sve je to klađenje, a mi danas idemo jako.

Prvi meč koji nam je zapao za oko odigraće Kajl Edmund i Nikolas Jari, a naš tip je naravno over gemovi. Jari je konačno prekinuo seriju poraza i pobedio ni manje ni više nego Frensisa Tiafoa. Odigrao je zaista dobar meč, bez mnogo trzavica i sasvim je zasluženo pobedio. Servis ga je služio više nego dobro, jer je odservirao 8 asova, imao je 71% osvojenih poena nakon prvog servisa, i 48% osvojenih poena nakon drugog. Veoma malo padova u igri i mi verujemo da će pobeda nad favorizovanih Tiafoom da mu dodatno podigne samopouzdanje.

Jari ima apsolutno protivnika po meri. Jeste Kajl Edmund kvalitetniji igrač, ali Kajl Edmund igra mnogo tenisa u poslednje vreme. Imao je Edmund nešto sporiji početak sezone, jer je imao povredu kolena i operisao je krajnike. Pre Indijan Velsa on je osvojio čelendžer koji se takođe igra u Indijan Velsu. Mnogo je to tenisa za njega u poslednje vreme, tako da ga mi ne vidimo na nekom maksimumu koji bi ovaj meč učinio neinteresantnim.

Prošle sezone su njih dvojica igrali u Šangaju u uslovima koji mnogo više odgovaraju Edmundu. Britanac je slavio sa 7:6 6:3 i nešto slično se očekuje i večeras.

Jedini preduslov za prolaz ovog tipa jeste visok procenat ubačenog prvog servisa kod Jarija, jer u tom slučaju Čileanac će osvajati lagano gemove i dobijati na samopouzdanju.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na soptevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje