petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 11. Novembar

Čelendžer u Roanu nam je danas zapao za oko, tačnije meč u kojem će snage odmeriti Finac Oto Virtanen i Rus Pavel Kotov. Iznenađujuće, kladionice ovde ulogu favorita daju Kotovu sa kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Čudne kvote zaista i po nama sve ovo nema smisla. Jedini razlog za ovakvu postavku jeste rank koji je na strani Kotova. Možda se kladionice boje i umora kod Virtanena, no sumnjam da je to razlog, jer ako ništa druga Virtanen je pu samopouzdanja i igraće pod velikim andrenalinom.

Ako pogledamo rezultate Kotova u poslednje vreme videćemo zaista skromne rezultate. Na ovom turniru je pobedio Anduhara koji za 15 godina igračke karijer ima u skor 2/12 u dvoranskim uslovima. Nakon toga je dobio Ručirda 170. tenisera sveta.

Pre toga, Kotov nije uspeo da se kvalifikuje za glavni žreb na turniri u Štokhlomu.
Virtanen sa druge strane igra možda i najbolji tenis u karijeri. Prethodne nedelje je osvojio čelendžer u Bergamu da nije izgubio set, a ovde isto fino gura.

Ova kvota zaista nema logike. Mi verujemo Virtanenu, jer zaista postoji value. Virtanen je igrač koji svoju igru bazira na veoma jakom servisu, a on u dvoranskim uslovima maksimalno dolazi do izražaja. Kotov nije neki riterner, nije u nekoj bajnoj formi i Virtanen će ovde sigurno imati svoje šanse.

Predlog za klađenje: Virtanen ne gubi sa 3 i više gemova razlike 1,80 (Soker)
Sigurnija opcija: Virtanen ne gubi sa 4 i više gemova razlike 1,60 (Soker)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje