petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 13. Oktobar

Osmina finala turnira u San Hozeu donosi duel između domaće Kori Gof i Kanađanke Bjanke Andresku. Kladionice u ovom meču favorizuju mlađanu Gof. Njena pobeda se plaća kvotom 1.65 dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Ovo bi trebao da bude veoma veoma dobar meč. Obe igračice igraju prvi turnir još od US Opena, što znači da su napravile pauzu od mesec dana. Gof je u prvom kolu savladala Montgomeri veoma lako. Ta pobeda i ne može da bude neki reper, jer je Montgomeri tek 294. teniserka sveta.

Sa druge strane Andresku je savladala veoma dobru Ljudmilu Samsonovu koja igra tenis života. Ruskinja je imala sjajno američku seriju, osvojila je titulu u Tokiju. Andresku je dobila meč sa 2:1 i pokazala da može da igra dobar tenis. Njen veliki problem jesu povrede. Sklona je povredama koje je odvajaju od terena, pa ne može da uhvati pravi kontinuitet.

Gof je ovde favorit samo zbog ranka. Meč protiv Andresku biće pravi test. Ukoliko Kanađanka bude prikazala sličan nivo tenisa kao u prvom kolu protiv Samsonove, ovaj meč će biti veoma zanimljiv i neizvestan.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje