četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 14. Oktobar

Četvrtfinale turnira u Klužu donosi duel između Džul Nirmajer i Jasmin Paolini. U ovom meču kladionice su prednost dale Nirmajer sa kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Zaista nismo sigurni da bi Nirmajer trebala da bude favorit u ovom meču. Ne vidimo šta je ona bolje uradila od Paolini u ova dva kola. Šta više, smatramo da je Paolini imala dosta teži zadatak u vidu Marte Kostjuk i Dajane Jastremske. Kvota na pobedu Nirmajer rapidno opada no to nas ne zanima.

Mi smatramo da će ovo biti jedan klasičan WTA meč sa mnogo brejkova, preokreta i svega što ženski tenis donosi. Da, zvuči pomalo mazohistički što se upuštamo u sve ovo, ali postoji određeni value u ovoj margini.

Obe teniserke kubure sa servisom koji im očigledno nije jača strana. Taj servis je toliko slab da ni na nešto bržim dvoranskim uslovima  nema uticaj. Primera radi, Nirmajer je tri puta izgubila servis protiv Bogan, a pet puta brejknula protivnicu. Nakon toga protiv Rahimove izgubila je dva puta servis, ali je dala čak 11 brejk lopti i sa druge strane četiri puta oduzela servis protivnici.

Ništa sigurnija nije bila ni Paolini. Italijanka je u prvom meču protiv Kostjuk napravila sedam brejkova, a pretrpela pet. U drugom kolu nešto sigurnija ali nedovoljno da bi joj se verovalo.
Nedavno u Parmi ove dve teniserke su igrale i meč je otišao u tri seta. Viđeno je 32 brejk lopte i 14 brejkova. Prava drama koja nas očekuje i danas, najverovatnije.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70 (Soker)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje