ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 14. Jul

Četvrtfinale čelendžera u italijanskom San Benedetu donosi duel između Kimera Kopejansa i Alehandra Tabila. Prema kladionicama, Tabilo apsolutni favorit sa kvotom 1,35 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Tabilo je u izvrsnoj formi. Došao je u Italiju sa titulom iz Karsluea i ovde je zabeležio čini se dve uverljive pobede. Ono što je nama zapalo za oko jeste da je Tabilo u oba meča na ovom turniru imao velike padove u igri. Na njegovu sreću to protivici nisu znali da iskoriste. Očigledno je da je umor tu što je i normalno, jer igra drugu nedelju za redom.

Još jedna zanimljiva stvar vezana za ovaj meč tiče se Kopejansa i njegove igre u ova dva meča. Nije to bilo bajno. Bile su tu oscilacije, a ono što posebno impresionira jeste broj brejk lopti koje je Kopenajns stvorio. U ova dva meča je imao čak 27 brejk lopti. Prija mu podloga i očigledno je da može da drži lopticu u igri što je ključ ovde.

I poslednja stvar vezana za ovaj meč su nastupi Tabila na čelendžerima. Naime, on je tu negde između ATP scene i čelendžer nivoa. Konkretno, ove sezone je sedam puta bio postavljen za nosioca na čelendžerima i verovali ili ne na svih sedam turnira barem jedan njegov meč je otišsao u over.

S obzirom da je dva već odigrao i da su oba bila u underu, možda bi danas mogao da ode u over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje