petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 2. MAJ

Svesno smo preskočili prethodni dan sa predlozima, jer je ponuda bila baš lota, a i da smo nešto igrali 100% bi izgubili novac. Današnja ponuda je mnogo bolja pa će vrlo verovatno biti više predloga. Za početak, za oko nam je zapao meč sa turnira u Minhenu u kojem će snage odmeriti Nemac Filip Kolšrajber i Rus Karen Hačanov. Kladionice su postavile Kkolšrajbera sa favorita, a po našem mišljenju on je mnogo veći favorit nego što to kvote prikazuju.

Odmah na startu ističemo domaći teren koji će odigrati ulogu. Kada kžemo domaći teren mislimo bukvalno domaći teren, jer Kolšrajber živi u Minhenu. Ovde logično ima mnogo prijatelja i iz godine u godinu ovde igra dobro. Sam je mali milion puta izjavio da mu je ovo jedan od omiljenih turnira, a brojke kažu da je Kolšrajber ovaj turnir osvojio tri puta i još tri puta igrao finale. Konkretno, prošle sezone je poražen u finalu od Aleksandera Zvereva.

Drugi razlog zbog kojeg igramo na Kolšrajbera jeste očajna igra Hačanova u poslednje vreme. Nije tajna da on ne voli šljaku, a samo ove sezone je poražen u prvom kolu Barselone i Monte Karla. Poraz kao poraz nije strašna stvar i on je sastavni deo sporta, ali njegov govori tela nam govori da je daleko od najbolje forme. Treba istaći da se sledeće nedelje igra masters u Madridu pa je veliko pitanje ima li Hačanov ikakve ambicije na ovom turniru.

Kolšrajber sa druge strane igra sasvim pristojan tenis. Na njegovu nesreću sasekla ga je povreda zbog koje je propustio Barselonu, ali mi verujemo da je to bila mera predostrožnosti ne bili bio spreman za Minhen. U prvom kolu je bez većih problema dobio Sepija i sigurni smo da je pun samopouzdanja.

Sve u svemu Kolšrajber je favorit, jer igra kući, mnogo bolje igra na šljaci i u boljoj je formi.

Predlog za klađenje: Pobeda Kolšrajbera 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje