petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 (NEDELJA)

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće Kanađanin Miloš Raonić i Britanac Kajl Edmund. Kada je server poput Raonića akter jednog meča, onda je jasno kao dan da su gemovi prva opcija.

Ono na osnovu čega mi ovde ganjamo gemove jeste forma i jednog i drugog. Raonić je kočano odigrao jedan dobar turnir i konačno je zdrav. Zaista je odigrao dobro na Indijan Velsu, a na kraju ne može da žali, jer je poražen od kasnijeg šampiona Dominika Tima. Sa druge strane Kajl Edmund nakon duge pauze još od Australijan opena, relativno uspešno se vratio na teren. Osvojio je veoma jak čelendžer u Indijan Velsu, a kasnije na mastersu na istom mestu stigao do četvrtog kola u kojem je poražen od Federera. Imao je dovoljno vremena da se odmori za ovaj turnir, a to potvrđuje i njegova ubedljiva partija protiv Ivaške u drugom kolu.

Dakle, imamo dva igrača koji igraju u strašnoj formi i sigurno će biti velike borbe. Ovaj tip zavisi od Edmunda, jer je on slabiji server. Ipak, on ima dovoljno dobar servis koji može da mu donese prednost u poenu protiv Raonića koji je sve samo ne dobar riterner. Ukoliko bude imao korektan procenat prvog servisa, gemovi će ići brzo i on će dobiti na samopouzdanju.

Do sada u karijeri Raonić i Edmund su odigrali jedan meč koji je otišao u treći set, a nečem sličnm se nadamo i večeras.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje