petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-PONEDELJAK noć)

Noćas su na programu ostale utakmice ovog kola MLS lige. Mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

23:30h Portland-Atlanta

Portland u ovo kolo ulazi nakon dve velike koje su mu omogućile mesto broj 7 tj mesto koje vodi u plej of. Imaju samo jedan bod više od Galaksija koji je na mestu broj 8, tako da njihova borba za mesto u plej ofu je daleko od gotove. Ove dve pobede su ostvarene protiv kvalitetnih ekipa. Dobili su Ostin i Sijetl dve ekipe koje važe za kvalitetnije timove iz lige. Portland je oba meča dobio identičnim rezultatom 2-1 i to je jedan od najčećih oblika rezultata kojima oni završavaju mečeve. Naime oni imaju kvalitetan napad, napad koji na gotovo svim mečevima postiže golove,ali isto tako imaju i dosta poroznu odbranu koja vrlo često prima golove. Zbog toga im mečevi često završavaju GG. Portland ima jedan veliki problem, a to je konstantnost. Nije prvi put da nakon nekoliko veoma velikih pobeda dođu do iznenađujućih i neočekivanih poraza. Upravo je to ono čega se svi pribojavaju na ovom meču.

Atlanta ima taj isti problem. Oni takođe imaju veliki problem da zadrže konstantnost ove sezone. Taman kad odigraju dobro, pobede, usledio poraz i vrati ih na početak. U ovo kolo ulaze nakon ubedljivog poraza na gostovanju Filadelfiji 4-1. Taj poraz ih je ostavio na 11tom mestu na tabeli sa 5 bodova manje od mesta koje vodi u plej of. Dakle, šanse za plej of i dalje postoje,ali moraju da podignu nivo igre. Pre svega moraju da poprave svoju odbranu. Samo su dva tima primila više golova od njih na Istoku i to je veliki problem. Nema meča na kojem oni ne prime ne jedan, nego i više golova. Napad i nije toliko loš,ali jednostavno ne može da pokrije sve greške koje napravi odbrana.

Prognoza: Mogao bi ovo da bude jedan efikasan meč gde bi oba tima mogla da dođu do golova.

Tip: GG3+ @ 1.60 – 2:1


02:00h Los Angeles Galaxy-Kansas City

Galaksi u ovo kolo ulazi sa serijom od 4 meča bez poraza. Imaju po dve pobede i dva nerešena rezultata. U prethodnom kolu su remizirali protiv Toronta i to golom u nadoknadi vremena. Oni su jedna od ekipa koja jako mnogo golova postiže u poslednjih 10 minuta utakmica i tako osvaja mnogo bodova. Trenutno su na 8mom mestu na tabeli sa jednim bodom manje od mesta koje vodi u plej of. Galaksi ove sezone ima jedan od najboljih i najefikasnijih napada. Igraju napadački i postižu zaista mnogo golova,ali isto tako imaju i jako lošu odbranu. U poslednja 4 kola su primili 9 golova, dakle u proseku nešto više od 2 po meču i to je problem koji im često oduzima bodove. Nikako da poprave taj segment igre i ako ne uđu u plej ofu to će biti upravo zbog ovakve odbrane. Džabe svi golovi Ćićarita, Joveljića i kompanije,kada odbrana svojim greškama sve to poništi.

Čini se da se Kansas Siti probudio. U poslednja 4 kola, tri ostvarene pobede. Trenutno je to dovoljno za beg sa poslednjeg mesta na tabeli. Imaju 10 bodova manje od mesta koje vodi u plej of, a 6 kola je preostalo, tako da su njihove šanse minimalne. Čini se da su se kasno probudili,ali opet može ovo da bude jako dobar zamah za sledeću sezonu. Oni su u tim uveli dosta mladih perspektivnih igrača, kako bi ih uigrali za naredne sezone i čini se da to rade jako dobro. Ako je sudeći po ovim utakmicama možemo od Kansas Sitija očekivati jako dobru narednu sezonu. Ima tu još nedostataka u vidu slabe odbrane. Imaju treću najgoru odbranu na Zapadu,ali napad se popravio i to sigurno da može sve u Kansas Sitiju da raduje.

Prognoza: Ovaj meč bi mogao da bude dosta efikasan, zapravo mogao bi da bude jedan od najefikasnijih mečeva u ovom kolu.

Tip: 1+pp i 3+ kraj @ 1.58 – 2:2 (1:0)


04:30h Los Angeles-Salt Lake

Los Anđeles u ovo kolo ulazi sa velikim imperativom pobede. Oni su u seriji od tri vezana poraza na gostovanjima i sada se vraćaju na svoj teren gde prosto moraju da pobede. Postali su prva ekipa u istoriji lige koja je nakon 7 vezanih pobeda doživela 3 vezana poraza. Zaista su jako loše izgledali na tim gostovanjima, posebno defanziva koja je na svakom od tih mečeva primala po 2 ili više golova. Dosta bude u Los Anđelesu su ti porazi podigli. Sve je bilo sjajno i bajno do ove serije, mislili su da su nedodirljivi,ali su ih ovi porazi spustili. Sada, kada je pritisak poprilično skočio, moraju da pokažu da su kvalitetna ekipa i da po svaku cenu pobede na ovom meču. Kod kuće imaju jedan sjajan niz, imaju od 14 mečeva 11 pobeda, 2 nerešene i samo 1 poraz. Ukoliko ovako nastave oboriće rekord koji drži Filadelfija po broju osvojenih bodova kod kuće,ali i u ligi generalno. Sigurno da je i to motiv više da pokažu sve što znaju na ovoj utakmici.

Solt Lejk u ovo kolo ulazi sa nizom od 4 meča bez poraza. Na te 4 utakmice su imali po 2 pobede i 2 nerešene. To ih je dovelo do pozicije broj 6 sa 4 boda više od ekipe koja je van plej ofa. Dakle, itekako su u borbi za plej of i još uvek nisu rešili pitanje ulaska u isti. Potrebno im je još mnogo bodova kako bi osigurali to mesto. Poslednji poraz koji su doživeli u ligi bio je upravo od današnjeg rivala i to na domaćem terenu. Los Anđeles ih je porazio sa ubedljivih 4-1. Generalno nema Solt Lejk baš dobre uspomene na mečeve sa Los Anđelesom. Izgubili su poslednjih 5 duela protiv njih, tako da baš ne ulaze sa mnogo očekivanja u ovaj meč.

Prognoza: Los Anđeles je favorit na ovoj utakmici i trebalo bi da pobede sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 2+ @ 1.55 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje