subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Petak 24. Mart

Četvrtfinale čelendžera u Španiji donosi duel između Ivana Gakova i Uga Greniera. Kladionice smatraju da je Grenie apsolutni favorit, te su kvotu za njegovu pobedu postavili na 1,30 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Po našem skromnom mišljenju greška i to velika. Grenie osim ranka koji je na njegovoj strani nije pokazao spektakularan tenis. Šta više, po našem mišljenju Gakov je pokazao mnogo bolji tenis.

Pratili smo igrom slučaja partije Greniera ove nedelje i može se reći da je mečeve dobio na iskustvo. Nisu to bile bajne partije kojima je rušio svoje protivnike, već je u pravom trenutku vrišio pritisak i to mu se isplatilo. I te kako je bio ranjiv na servisu, imao je teške trenutke, no kao što smo rekli iskustvo ga je spasilo.

Gakov sa druge strane dve vrhunske pobede. Ono što je impresioniralo jeste igra na brejk lopte. Kada dođe do brejk lopti tada igra maestralno i iste konvertuje u brejk. Smatramo da sa ovim tenisom koji je prikazao u prva dva meča apsolutno može da parira Grenieu.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,68

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje