nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 20. April

Danas tenisa u Beogradu gotovo sigurno neće biti, jer pada jaka kiša tako da se okrećemo Barseloni. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Australijanac Aleks De Minor i Francuz Ugo Umber.

Kladionice su postavile De Minora za favorita sa kvotom 1,40 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ugo Umber je igrač koji je možda u najgorojo formi od svih igrača na ATP turu. Ove sezone je zabeležio samo tri pobede. Apsolutno očajna forma čak i na nekim turnirima gde bi trebao da igra dobro. Očekivalo se od njega da bar u dvoranskim turnirima napravi nešto, ali nije bilo ama baš ništa.

Sada dolazi deo sezone koji on baš i ne voli. Na šljaci ima skor 28/34 i to potvrđuje našu tezu. Prosto, na šljaci njegov servis ne radi posao kao na ostaslim podlogama i to se odražava na rezultat. On može jedno vreme da igra u polju, da igra duže razmene, ali na duže staze on te mečeve po pravilu gubi.

Na njegovu nesreću danas ga čeka igrač koji mu po svim parametrima apsolutno ne odgovara i podloga koja je najsporija na celom ATP turu. Šljaka u Barseloni je zvanično prozvana kao najsporija i mi ne vidimo kako će Umber bez pomoći prvog servisa protiv De Minora da osvaja poene. De Minor je igrač koji bukvalno sve vraća i uvek, ali uvek tera protivnika na udarac više.

Generalno gledano Australijanac je odličan ove sezone. Ono što veoma cenimo kod njega jesu partije kada je favorit. Po pravilu on to i opravda, a njegov najveći protlem su partije protiv top 10 tenisera. Ove sezone je izgubio sedam mečeva, a dobijali su ga Medvedev, Siner, Cicipas dva puta, Hačanov, Fric i Rubljov. Sve igrači iz samog vrha i tu mu se ne može zameriti mnogo.

Na papiru košarkaškim rečnikom imamo mismeč. Verujemo da će De Minor uspeti da riternira dobro i kroz razmene da dobije ovaj meč bez većih problema.

Predlog za klađenje: De Minor dobija sa tri i više gemova razlike 1,65
Opcija za dubl: Čista pobeda De Minora 1,42

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje