subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 21. Mart

Indijan Vels je gotov, vreme je za Majami. Danas su na programu kvalifikacije u obe konkurencije i mi ćemo pokušati da pronađemo dobitne parove.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći teniser Kristofer Eubanks i Britanac Liam Broudi. Prema kladionicama favorit za prolaz u finalnu rundu je Broudi čija se pobeda plaća kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Malo smo zakasnili i to nam se obilo o glavu, jer se pobeda Broudija jedno vreme plaćala i kvotom 1,70. Ipak, i dalje smo kadri da rizikujemo, jer smo mišljenja da je Britanac veliki favorit.

Pre neki dan smo igrali kontra njega kada je igrao protiv Altmajera. Očekivano je izgubio taj meč da bi se pripremio za ove kvalifikacije.

Broudi polako napreduje. Do skoro je tavorio po čelendžer turnirim, a ove sezone polako, ali sigurno pojavljuje se stsandardno i na ATP sceni. Nisu to neki bajni rezultati da se razumemo, ali sam plasman je velika stvar za njega. Ove sezone je uspeo da se kvalifikuje u glavni žreb Australijan opena, Dalasa, Delrej Biča i Majamija. Dakle, gde god da se igrao kvalifikacije uspeo da je prođe i to je dobra stvar.

Forma Broudija je tako sasvim zadovoljavajuće. Prethodne nedelje je igrao u Indijan Velsu gde je ispao u prvom kolu od Kecmanovića koji je kasnije igrao četvrtfinale. Broudi je uspeo da uzme i set u tom meču. Nakon toga je igrao na već pomenutom čelendžeru u Finiksu gde je dobio Gofana i Rinderkneča, dva standardna ATP igrača.

Podloga bi mogla biti faktor takođe. I ovaj beton u Majamiju je spor što ide na ruku Britancu, jer je bolji u polju. Eubanks je gotovo servis volej igrač i neće imati pomoć prvog servisa u kojoj je navikao.

Predlog za klađenje: Pobeda Broudija 1,50 (Za dubl tiket).
Opcija za singl: Prelaz na Broudija 1-1 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje