petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 21. Oktobar

Četvrtfinale turnira u Štokhlomu donosi duel između domaćeg Mikeala Imera i Grka Stefanosa Cicipasa. Prema kladionicama, apsolutni favorit u ovom duelu je Cicipas sa kvotom 1,25 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Bajka Imera bi trebala da se završi danas. Naturalizovani Šveđanin je imao dosta sreće sa žrebom ovde, jer je u prvom kolu dobio Kventina Halisa za protivnika. Halis je samo dan, ili dva pre toga osvojio čelendžer u Nemačkoj i sa svim tim umorom je uspeo da mu otkine set. U drugom kolu Imer je dobio očajnog Tomija Pola.

Danas mu dolazi Cicipas koji mu baš ne odgovara. Do sada su odigrali četiri meča i Cicipas je dobio sve mečeve s tim da nije izgubio niti jedan set.

U prvom kolu Grk je imao težak posao protiv Kresija. Dobio je kroz dva taj brejka, ali je izgledao više nego solidno. Izgubio je svega nekoliko poena na prvi servis, a u ključnim trenucima u taj brejkovima je bio najbolji.

Generalno gledano Cicipas u poslednje vreme igra solidno. Igrao je finale Astane gde je poražen od Đokovića i po svemu prikazanom i ovde bi mogao daleko. Ova kvota ima neki value i treba je probati.

Predlog za klađenje: Pobeda Cicipasa 2-0 1,75 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje