ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 29. Februar

19:30 Variljas – Baez 19,5+ 1,58 Krug 1 ulog 1000

Ostao je još turnir u Santijagu da se isprati do kraja. Baez danas stupa na scenu i pošto je postavljen za visokog nosioca onda ga jurimo. Argentinac je kao što znamo osvojio prethodne nedelje turnir u Riju. To je bio turnir iz serije 500 i realno najveći turnir iz ove serije turnira koja je iza nas. Titula jeste velika, a Baez uprkos tome nije oduševio. Mnoge stvari su mu se poklopile, kao na primer meč protiv Akošte koji osvaja titulu pre toga u Buenos Airesu, pa Navone u finalu koji je odigrao bezbroj mečeva. Ispadanje Norija i predaja Alkarasa. Mnogo toga se poklopilo zaista i kada na ato sve dodamo da nije bilistao u domovini onda ga treba pažljivije pratiti.

Ova dvojica se jako dobro poznaju, jer su igrali dosta puta. Treba imati u vidu da igrači nakon osvajanja titule nešto sporije igraju na sledećem, a svakako dodajemo i to da Baez igra već 3-4 nedelju u nizu bez prestanka.

Ove godine je bio 6 puta nosilac i pet puta je došao barem jedan over u prva tri njegova meča.

23:00 Tabilo – Barioš Vera 20,5+ 1,55 Krug 1 ulog 1000

Lokalni derbi između Tabila i Barioša. Tabilo je nekim čudom ovde postavljen za noisoca. Sama postavka nosioca govori da turnir i nije toliko jak po imenima. Obojica su u našim očima čelendžer igrači što znači da će doslovno rečeno „poginuti“ za plasman u narednu rundu, koja će im doneti i novac i poene.

Tabilo je ovde kao favorit, a gubi sa 4-0 u međusobnim duelima. Svakako, velika borba u najavi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje