Advertisement
MaxBet

Ove nedelje na rasporedu imamo tri turnira. Potrudićemo se da ove nedelje izdvojimo prave predloge. Prvi meč koji nam je zapao za oko je sa turnira u Kordobi, a sastaće se Nikolas Jari i Huan Londero. Naš tip je kao i uvek over gemovi kada je Jari akter nekog meča.

Govorili smo u nekim prethodnim najavama da je on idealan teniser za over igru. Bez obzira na kojoj se podlozi igra, njegov servis gotovo uvek dođe do izražaja što mu naravno olakšava osvajanje gemova. Ipak, koliko god da je dobar na servisu podjednako je loš na riternu, pa su zato njegovi mečevi uglavnom dugi i neizvesni.

U ovakvim situacijama nije nam bitno protiv koga igra Jari, osim ako ne igra sa nekim iz samo vrha. Kada su u pitanju ovi mali turniri, a pogotovu kada je on favorit over nećemo propuštati da igramo.

Evo šta kaže statistika kada je Jari u pitanju:

U 2019. godini Jari je odigrao četiri meča koja su igrana na dva dobijena seta, i svaki je otišao preko 22,5 gemova.

U svakom meču Nikolasa Jarija ove sezone viđen je barem jedan produžen set ( više od 10,5 gemova, ili taj brejk)

U 2018. godini Nikolas Jari je odigrao 48 mečeva na dva dobijena seta, a over je došao na 29 što izađe tačno 60% mečeva u overu.
Ako bi gledali sve mečeve iz prethodne sezone, na 40/54 mečeva došao je produžen set što izađe 74% mečeva u kojima je viđen set sa 12, ili 13 gemova.

Ovo su neverovatne brojke i pravi pokazatelj u kom smeru idu mečevi Nikolasa Jarija.

Na ruku nam ide činjenica da je Londero domaći igrač, što znači da će imati veći motiv za dobru partiju, a imaće podršku sa tribina. Argentina generalno gledano ima dobru publiku i ona će sigurno dati krila Londeru.

Kako ne uzeti over kada vidite sve ove brojke. Ovo sigurno nije slučajnost, već realno stanje mečeva kada je akter meča Nikolas Jari.

Za ovaj meč smo spremili dve opcije:

Opcija 1: Više od 22,5 gemova 1,70
Opcija 2: Prvi set više od 10,5 gemova 2,95 za hrabrije naravno

Kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.


Napominjemo da su ovo samo naši predlozi koji apsolutno nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.