petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Četvrtak 9. Februar

Druga runda turnira u Kordobi donosi duel između Dušana Lajovića i Alberta Ramosa Vinjolasa.

Ramos koji je postavljen za četvrtog nosioca je blagi favorit sa kvotom 1,75 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ovde kladionice kao i uvek gledaju rank, a sad samo pazite ovaj podatak. Albert Ramos Vinjolsa je poslednju pobedu zabeležio 27. oktobra na turniru u Bazelu kada je posle tri seta pobedio Lorenca Musetija. Ove sezone je odigrao samo jedan meč u Melburnu i bio je to glatki poraz od Maksima Kresija. Zašto 1,75 onda na Ramosa to samo onaj koji je pravio kvotu zna.

Ipak, bez obzira na nešto lošiju formu Ramosa ni Lajoviću ne cvetaju ruže. Srpski teniser je imao katastrofalnu prošlu godinu koja je izdejstovala da ispadne iz prvih 50 na svetu. Ove godine ima dva poraza i pobedu upravo ovde protiv Variljasa.

Lajović je dobro počeo, onda su došle oscilacije koje su pomogle Variljasu da se vrati u meč, ali u taj brejku Lajovićje bio bolji i to je bila prekretnica za ceo meč.

Biće ovo po nama rovovska bitka. Obojica vide šansu za plasman u narednu rundu i treba očekivati borbu. U ovom trenutku forma i jednog i drugog ne sugeriše da su sposobni da dobiju meč rutinski sa 2:0. U skladu sa tim probaćemo sa overom.

Predlog za klađenjeE: Više od 21,5 gemova 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje