petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 30. APRIL

Turniri pred masterse su generalno za izbegavanje, ali i pored toga može se naći poneki par koji je vredan klađenja. Nama je za oko zapao meč sa turnira u Eštorilu u kom će snage odmeriti Čileanac Nikolas Jari i Tunižanin Malek Džaziri.

Kladionice su po našem mišljenje preterale sa favorizvanjem Jarija, i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Možda šljaka nešto više odgovara Jariju, ali nije on toliko bolji u ovom trenutku od Džazirija. Kladionice se vode partijama Jarija sa turnira u Barseloni, ali danas je to potpuno druga priča, i nama niko ne garantuje da Jari to može da ponovi.

Nastavlja se tradicija overa kada su mečevi Nikolasa Jarija u pitanju. Na današnjoj margini Čileanac je prošle sezone bio na oko 70% overa što je neverovatna brojka. Nešto slično gledamo i ove sezone, a konkretno statistika kaže da je Jari ove sezone odigrao 20 mečeva na dva dobijena seta i 18 je otišlo u over. I taj jedan meč koji se igrao na tri dobijena seta igrao se u Melburnu, a i on je otišao u četiri seta i debeli over.
Apsolutno neverovatne brojke i još jedan pokazatelj koliko je Jari pogodan za odigrati over.

U čemu je caka sa ovim overima? Caka je u tome što Jari nije tip igrača koji „razbija“ svoje protivnike. Potrebno mu je mnogo šansi da napravi brejk, a pošto igra dobro na svoje servis gemove to ga održava tokom meča. Iz tog razloga njegovi mečevi su dugi i neizvesni i mi tu vidimo šansu.
Džaziri je igrač koji ne preferira šljaku, ali ima dovoljno dobar servis nakon kojeg će dobiti određenu prednost u poenu. Jeste poražen relativno rano na svim turnirima na šljaci ove sezone, ali ako pogledate koja su to imena bila onda to i nije neko iznenađenje. Gubio je Džaziri od Hasea, Lajovića i Ožea Aliasima. Sve manje više dobri šljakaši koji igraju duge razmene, a Jari nije takav tip igrača. Iako se igra na šljaci mišljenja smo da će biti mnogo kratkih poena, a jedini uslov koji treba da se ispuni jeste da obojica imaju korektan ubačaj prvog servisa.

Još jedna dobra stvar kod ovoga meča jeste to što se do sada njih dvojica nisu sastajali. Sigurno će im trebati malo vremena da se upoznaju, a to uglavnom potraje malo duže na šljaci.

Uzdamo se u Jarija koji nam je doneo toliko sreće i novaca. Kvota 1,30 zaista nije vredna igranja i pre svega nije realna. Džaziri je sasvim solidan igrač i verujemo da će parirati Jariju neko vreme, što će ovaj meč odveesti u over.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na soptevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje