petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 11. Novembar

Čelendžer u italijanskom Ortisejiu nam je danas primaljiv. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Nerman Fatić i Mariuš Kopil. Kopil je favori sa kvotom 1,50, dok je margina postavljena na 22,5 gemova.

Moramo priznati da nam kvaliteti Nermana Fatića nisu poznati, ali to i nije toliko relevantno ovde, jer tip baziramo na igrama Kopila.

Rumun je veteran i zaista ne znamo čime je zaslužio da ovde bude favorit. Da, ATP rank jeste na njegovoj strani, ali ponavljamo po milioniti put, ATP rank nije parametar.

Dvoranski uslovi i Italiji čini se prijaju Fatiću. Bosanac je prethodne nedelje igrao u Bergamu i stigao do druge runde. Igrao je kvalifikacije, a ono što nam je zapalo za oko jeste njegova dobra igra na servisu. U ta četiri meča Fatić je samo četiri puta izgubio servis. Tri servisa je izgubio od Molčana, od igrača koji ga je dobio, što znači da je u ostala tri servis izgubio samo jednom.

Ovde u Ortiseiju je za sada odigrao tri meča i servis je izgubio samo jednom. Da, bio je popriličan brejk lopti, ali samo je jednom ispustio servis što je veoma dobro.

Kopil igra bekend sa jednom rukom i ritern mu nije jača strana. To bi Fatić svakako mogao da iskoristi.

Još jedna zanimljiva stvar nam je zapala za oko. Naime, podloga na ovom turniru je izrazito brza, što potvrđuju rezultati. U dosadašnjem delu turnira je odigrano 20 mečeva, a verovali, ili na na čač 14 je viđen bar jedan produžen set. Ovo pokazuje da je servis veoma bitan i kada su procenti korektni onda su gemovi brzi.

Za obojicu se može reći da raspolažu dobrim servisom i po nama je bolje oprobati se sa over gemovima, nego da se rizikuje na pobedu Kopila, jer kvota nema apsolutno nikakvo pokriće.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje