Nastavljamo sa čelendžerom u francuskom Kimperu. I danas na programu imamo jedan francuski derbi u kojem će snage odmeriti Luka Van Eš i Gofri Blančeu. Prema kladionicama izraziti favorit u ovom duelu je Van Eš. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,1,30 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Samo ćemo reći da kvote na ovakvim turnirima u 70% slučajeva nemaju veze sa vezom. Zaista, ne postoji niti jedan razlog zašto bi Van Eš bio ovako veliki favorit. Može da bude favorit, ali ovoliki sigurno ne.

S obzirom da je razlog za igranje ovog tipa identičan jučerašnjem samo ćemo prekopirati ono što smo napisali juče.

Prošle, ali i pretprošle godine govorili smo o toj „teoriji o dva Francuza“. Ko nije zapamtio o čemu se radi, evo kroz kratke crte. Naša analiza i višegodišnje iskustvo praćenja ovih turnira nas je dovela do zaključka da kada se sastanu Francuzi u Francuskoji imamo veliku borbu do poslednjeg atoma snage. Zašto je to tako? Razlog je prost, ovi igrači se veoma dobro poznaju, jer muče istu muku, a to je tavorenje po ovim turnirima. Često treniraju zajedno, često putuju zajedno i na taj način se upoznaju. Među njima ne postoje tajne i zato imamo egal mečeve.

Ni jedan ni drugi nisu u nekim bajnim formama. Obojica su probali da naprave nešto u Australiji i ništa napravili nisu. Obojica su prikazali sličan nivo tenisa, te mi ovde vidimo jedan egal meč.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,77 Meridian

Sigurnija opcija: Više od 20,5 gemova 1,60 Soker

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.