petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 26. Januar

Nastavljamo sa čelendžerom u francuskom Kimperu. I danas na programu imamo jedan francuski derbi u kojem će snage odmeriti Luka Van Eš i Gofri Blančeu. Prema kladionicama izraziti favorit u ovom duelu je Van Eš. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,1,30 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Samo ćemo reći da kvote na ovakvim turnirima u 70% slučajeva nemaju veze sa vezom. Zaista, ne postoji niti jedan razlog zašto bi Van Eš bio ovako veliki favorit. Može da bude favorit, ali ovoliki sigurno ne.

S obzirom da je razlog za igranje ovog tipa identičan jučerašnjem samo ćemo prekopirati ono što smo napisali juče.

Prošle, ali i pretprošle godine govorili smo o toj „teoriji o dva Francuza“. Ko nije zapamtio o čemu se radi, evo kroz kratke crte. Naša analiza i višegodišnje iskustvo praćenja ovih turnira nas je dovela do zaključka da kada se sastanu Francuzi u Francuskoji imamo veliku borbu do poslednjeg atoma snage. Zašto je to tako? Razlog je prost, ovi igrači se veoma dobro poznaju, jer muče istu muku, a to je tavorenje po ovim turnirima. Često treniraju zajedno, često putuju zajedno i na taj način se upoznaju. Među njima ne postoje tajne i zato imamo egal mečeve.

Ni jedan ni drugi nisu u nekim bajnim formama. Obojica su probali da naprave nešto u Australiji i ništa napravili nisu. Obojica su prikazali sličan nivo tenisa, te mi ovde vidimo jedan egal meč.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,77 Meridian

Sigurnija opcija: Više od 20,5 gemova 1,60 Soker

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje