petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – ČETVRTAK 7. MAJ

Tenis se polako, ali sigurno vraća. Daleko smo od onih najvećih turnira, ali bolje išta nego ništa. U prethodnih nekoliko sedmica počeli su da se održavaju egzibicioni turniri na kojima su učestvovali nešto slabije rangirani igrači. Ipak, i u takvoj, po mnogima nepoznatoj konkurenciji može se pronaći po koji par, jer među nekim igračima postoji ogromna razlika.

Turnir koji je nama zapao za oko igra se u Nemačkoj. Turnir se igra u dvoranskim uslovima, a podloga je šljaka. Ipak, zbog dvoranskih uslova ova šljaka je nešto brža, pa servis ima svoju ulogu.

Meč za koji smo mi „zagrizli“ odigraće Daniel Altmajer i Benjamin Hasan. Kladionice favorizuju Altmajera sa kvotom 1,35, i mi se potpuno slažemo sa tim. Šta više, mi očekujemo ubedljivu pobedu Altmajera, te tipujemo njegovu maksimalnu pobedu koja se plaća kvotom 1,85.

Ovde je jasno kao dan da je Altmajer veliki favorit. Hasan je igrač koji se u ovom trenutku nalazi na 350. mestu na ATP listi i to je slobodno se može reći fjučers nivo igrača. Dakle, to nije ni čelendžer nivo koji sa vremena na vreme iznudi nekog igrača.

Ako pogledam formu Hasana, on na poslednjih 8 mečeva ima 3 pobede i 5 poraza. Pobede je ostvario protiv Dastina Brauna, Konstantina Šmica (619. na ATP listi) i Žana Marka Vebera (momak nema rank). To što je pobedio Brauna uopšte nije iznenađenje, jer Braun putujući cirkus. Popularni Dredi se baš zabavlja na ovim mečevima i očigledno je da ih ne shvata baš najozbiljnije.
Ostalu dvojicu nemamo šta da komentarišemo, jer realno nisu vredni pomena.

Takođe, Hasan ima problema i sa glavom. Ume da „pukne“ tokom meča nakon izgubljenog poena, ili gema, što samo olakša protivniku posao.

Što se Altmajera tiče on je čelendžer nivo igrača. Njemu će ovo biti tek prvi turnir, ali već je pokazao da igra više nego solidno. Pružio je veoma jak otpor Janiku Hanfamnu koji je uz Brauna najjači igrač na ovom turniru. Čini se da su kladionice malo sketične povodom forme Altmajera, ali izgleda da je momak više nego spreman.

Bilo kako bilo, za klasu je jači igrač od Hasana koji je fjučers igrač, i po nama ima rezona probati sa maksimalnom pobedom Altmajera, koja se plaća više nego solidnom kvotom.

Predlog za klađenje: Pobeda Altmajera 2-0 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje