petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 7. oktobar

Juče je zvanično startovao Indijan Vels i to će biti jedan od poslednjih turnira koje vredi zapratiti. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Mekenzi Mekdonald i Džejms Dakvort. Kladionice favorizuju Mekdonalda, ali su oprezne, jer su stavile 1,70 kvotu na njegovu pobedu, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Mi smatramo da je Mekdnald ovde bliži pobedi, i da treba da bude veći favorit. Da, Dakvort jeste imao sjajan niz u Evropi na onim manjim turnirima, ali ti turniri su igrani u dvoranskim uslovima. Ovi uslovi u Indijan Velsu su dijametralno različiti. Ima mnogo sunca, podloga je jako spora i to je sve što Dakvort ne vodli. Prosto, Australijanac neće imati pomoć servisa kao u dvorani i za svaki poen će morati mnogo mnogo više da radi.

U nekim dužim razmenama (kojih će sigurno biti) Mekdonald sigurno ima prednost. Treba očekivati i pad forme kod Dakvorta, jer je imao zaista naporan prethodni mesec. Nije on navikao na takav ritam igara, a i sam plasman u glavni žreb ovako velikog turnira je veliki uspeh za njega.

Predlog za klađenje: Pobeda Mekdolanda 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje