četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 10. Februar

Četvrtfinale turnira u francuskom Monpeljeu donosi nam italijanski derbi. Snage će odmeriti Janik Siner i Lorenco Sonego. Kladionice su ulogu favorita dale Sineru sa kvotom 1,27 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Sinera smo tipovali u meču protiv Martona Fučoviča, no taj meč se nije odigrao, jer je Mađar predao bez borbe. Sve što smo rekli u toj analizi ponovićemo ovde. Sineru je ovo tek prvi meč još od Australijan opena i onog poraza od Cicipasa. Jeste bolji igrač, jeste bolje rangiran, ali njegova forma je nama znak pitanja, jer tenis nije igrao skoro tri nedelje.

Sonego sa druge strane opravdao ulogu favorita protiv Krajinovića. Još jednom je pokazao koliko može biti opasan. Odigrao je hirurški precizan meč pre svega na svojim servis gemovima. Nije dao promil šanse Krajinoviću i kada ga je slomio u prvom setu bilo je jasno da je pobeda blizu.

Danas ga činjenica čeka dosta teži zadatak, ali daleko od toga da Sonego nema šansi. Italijan važi za igrača koji svoju sreću traži na šljaci, što je istina, ali se njegove partije u dvoranskim uslovima i te kako potcenjuju.

Verujemo u veliku borbu, a zanimljivo je da će ovo biti njihov prvi duel.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje