petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE (PETAK)

Neverovatno koja doza nesreće nas prati u poslednje vreme, ali sve je to sastavi deo klađenja. Sreća je više od 50% u kladionici, a valjda će nas i ona malo pogledati. Danas ćemo probati sa jednim predlogom sa jednog čelendžera koji se igra u Franucskoj.

Snage će odmeriti dva Francuza Nikolas Mau i Maksim Žanvijer, a ovde idemo na over gemove.

Jedan od razloga zbog kojeg igramo over jesu uslovi u kojima se igra ovaj meč. Ovaj čelendžer se igra u dvorani sa veoma brzom betonskom podlogom, što samo pogoduje serverima. I oni nešto manje kvalitetniji igrači mogu da dođu do izražaja baš zbog podloge koja je veoma brza.

Drugi razlog za igranje overa jeste Nikolas Mau koji je ujedno i ključ ovog tipa. Francuski veteran je odličan igrač na mreži, i on će gledati da skraćuje poene maksimalno. Svestan je da nema snage da igra duge razmene, a i njegovo tenisko umeće na mreži je besprekorno. U ova tri meča koliko ih je do sad odigrao, Mau je pretrpeo samo tri brejka što nije strašno. Još jedna jako bitna stvar kod njega jeste njegov ritern. Koliko god dobar bio na svoj servis, isto toliko je Mau loš na riternu. To ga je mučilo kroz celu singl karijeru, a posebno bi istakli taj njegov jednoručni bekend. Gotovo svi teniseri ekspolatišu taj bekend, i uz neke korektne procente prvog servisa relativno rutinski osvajaju gemove. Dakle, Mau je dobar na svoj servis, ali loš na protivnički.

Danas igra protiv Žanvijera koji je odigrao tri veoma dobra meča. Žanvijer nije izgubio set, a pretrpeo je samo tri brejka. Svestan je Žanvijer da danas vrlo verovatno neće biti mnogo igre, pa cenimo da će se fokusirati samo na svoj servis.

Ovde očekujemo veliku borbu, jer Francuzi kada igraju u domovini izgaraju do poslednjeg atoma snage. Verovali, ili ne u dosadašnjem delu sezone odigrano je šest turnira u Francuskoj, i barem jedan Francuz se našao u polufinalu, a neretko i u finalu na svih šest turnira. Ovo nije slučajnost, jer Francuska je teniska nacija kojoj je tenis u krvi.

Uz neke korektne procente prvog servisa ovde ne bi trebalo da bude mnogo igre, a over bi trebao da dođe kao od šale.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje