četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 12. Avgust

Danas su na programu mečevi četvrtfinala na Mastersu u Montrealu. Ovaj turnir je bio prava pogibija za klađenje no mi smo koliko toliko dobro prošli. Imamo danas četvrtfinale, a u njemu imena na koja i nismo tako navikli, barem ne u ovoj fazi turnira.

Mečevi su zaista teški za prognozu, a jedini koji nam je onako izvestan odigraće Džejk Drejper i Pablo Karenjo Busta. Kladionice su prednost dale Busti sa kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Busta nas je već dva puta ispoštovao. Oba puta smo ga tipovali kada je bio autsajder, protiv Beretinija i Sinera, a on je oba meča dobio manje više lagano. E sad dolazimo na onaj meč kada je Busta favorit i meč u kojima on po pravilu ima problema.

Ipak, mi smatramo da danas ne bi trebalo da bude problema, jer Busta igra baš dobar tenis. Uslovi mu prijaju, sjajno riternira, odličan je u polju i nije slučajno ovde.

Što se Drejpera tiče neverovatno je kako su mu se neke stvari poklopile. Mišljenja smo da je njegovoj bajci došao kraj, jer je neralno da mu se stvari više tako poklapaju.

Jedino što nas odbija jeste kvota na Bustu. Ona se može iskoristiti za neki dubl tiket, a ko želi da rizikuje može da proba sa opcijom pobeda Buste 1-1 po 1,70, ili da Busta dobija sa tri i više gemova razlike.

Predlog za klađenje: Pobeda Buste 1,45

Hrabrija opcija: HG1 -2,5 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje