petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 12. JUN

Danas nam je za oko zapao finalni meč turnira koji je organizovao teniski savez Srbije. U velikom finalu snage će odmeriti Nikola Milojević i Damir Džumhur. Kladionice očekivano favorizuju Džumhura sa kvotom 1,55, ali treba biti oprezan, jer je ovo ipak finale.

Naše neko razmišljanje je da će meč biti neizvestan. Nikola Milojević je bez ikakve sumnje pokazao najviše u dosadašnjem delu turnira, i sa prikazanom igrom sigurno može da se nosi sa Džumhurom. Na putu ka finalu je pobeđivao Ćaćića, Vanshelboima i Petrovića. Nije izgubio set i može se reći da sa puno samopouzdanja ulazi u ovo finale.

Sa druge strane je Džumhur koji očigledno igra sa velikim pritiskom. Njemu je pre početka turnira pripisana titula, jer je realno najbolji i najpoznatiji igrač od svih koji igraju. Ipak, bilo je mnogo uspona i padova u njegovoj igri. Jasno se vidi da je pod velikom tenzijom i to su protivnici znali da iskoriste. Set je izgubio od Zekića, a malo je falilo da izgubi set i od Krstina koji je imao prednost od 4-0 uz dva brejka prednosti. No, na njegovu sreću i protivnici su imali određene probleme, te je Džumhur na kraju pronalazio put do pobede.

Za nas je ovo apsolutno egal meč. Milojević je sada već standardan čelendžer igrač koji će se polako, ali sigurno pojaviti i na ATP sceni. Ima sve u svojoj igri i sigirni smo da može da parira Džumhuru koji ima velikih problema sa oscilacijama. To se posebno odnosi na servis koji je i te kako ranjiv, te zaista ne vidimo ovde njegovu laganu pobedu, ako je uopšte bude i bilo.

Ne zaboravimo da pobednik meča dobija specijalnu pozivnicu za predstojeći Adria Tur na kom će igrati Novak Đoković i ostali top igrači. Ulog je ogroman i u skladu sa tim verujemo da će obojica ostaviti srce na terenu i da će ovaj meč otići u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje