četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 9. Maj

Drugi takmičarski dan u Rimu donosi mnoštvo mečeva, te ćemo malo okušati sreću. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Laslo Đere i Borna Ćorić. Kladonice u ovom balkanskom derbiju prednost daju Đereu sa kvotom 1,55, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Nakon očajnog starta sezone Đere je malo digao formu. Igrao je četvrtfinale Marakeša, treću rundu u Monte Karlu, drugo kolo Beograda i Madrid nije igrao. Ovde u RImu je relativno lako prošao kvalifikacije. Rezultati i dalje nisu zadovoljavajući, barem ne na šljaci, ali šta je tu je.

Sa druge strane Ćorić se vratio nakon duge pauze i operacije ramena. Mora se priznati da je Hrvat iznenadio igrama koje je pružio. U Majamiju je Zverevu otkinuo set, u Monte Karlu Sineru takođe, dok je u Madridu isto igrao tesan meč protiv Dušana Lajovića koji je takođe otišao u treći set. Više nego respektabilni rezultati bez obzira na poraze. Borna je kao i uvek pokazivao veliku borbu i jak karakter. Sigurni smo da je super motivisan da se vrati u sam vrh svetskog tenisa i da će na kraju u tome i uspeti.

Đere svakako jeste favorit, ali daleko od toga da je njegova pobeda sigurna. Laslo i dalje igra sa velikim oscilacijama i to je glavni problem. Borna kao Borna je dalje nepoznanica, ali ako bude prikazao igru sličnu onoj na turnirima koje je već igrao Đereu neće biti lako.

I same kladionice nisu slučajno stavile čak 1,55 na Đerea.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstavenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje