petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SREDA 17. JUN

Jako dobri rezultati na ovoj američkoj egzibiciji. Zaista smo prezadovoljni što rezultatima, što igrom tenisera koji nastupaju na istoj. Iz tog razloga ja nastavljamo da se kladimo na ove mečeve, iako to na prvi pogled ne izgleda kao pametna odluka.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Mackenzie McDonald i Ulises Blancs. Kladionice favorizuju Mcdonalda sa kvotom 1,45, a da se mi pitamo stavili bismo 1,25 maksimum. Prosto, razlika u kvalitetu je ogromna i na strani je Mcdonalda.

McDonald je za sada na čelendžer nivou, ali je pitanje trenutka kada će preći na standardne ATP turnire. Klasična američka škola tenisa, sa snažnim servisom i forhendom. Bio je zauzet u prethodnih par nedelja igrajući ove egzbicije i moramo priznati da igra odlično. Jako retko gubi, a kada gubi gubi od igrača koji je u tom trenutku u naletu. Od prvog maja pa do danas, McDonald je odigrao 15 mečeva, i na skoru je 12-3, što jasno ukazuje da igra dobar tenis.

Blanch je sa druge strane totalni anonimus. Čini se da se kladionice vode pobedama Blanča koji činjenica pobeđuje, ali pitanje je protiv koga je sve igrao. Ako pogledamo njegove prethodne mečeve, Blanch je igrao protiv:

1) Evgeny Karlovsky – pobeda (Karlovsky 249. na ATP listi).
2) Mackenzie Mcdonald lagan i očekivan poraz
3) Bueno Tapia – pobeda, momak iz Čilea najjači rank 1414. mesto
4) Jamie Ceretani – pobeda, momak iz Amerike trenutno bez ranka, a najjači rank mu je 634. mesto na ATP listi.
5) Bjorn Fratangelo – lagan i očekivan poraz
6) Thomas Grinberg – pobeda, trenutno bez ranka, a najjači rank mu je 876. mesto na ATP listi.

Nismo sad hteli da nabrajamo sve tenisere, ali Blanch je od iole jačeg tenisera gubio bez problema, a ove anonimuse je dobijao kao od šale.

Bez obzira što se igra na šljaci ovde je kvalitet na strani McDonalda. Prosto, on je za 2-3 klase bolji igrači ovu kvotu valja iskoristiti. Mi smo se opredelili za opciju 2-0 za McDonalda, a ova kvota na njegovu čistu pobedu se može iskoristiti za stvaranje nekog dubla, i greota je to propustiti.

Predlog za klađenje: Pobeda McDonald 2-0
Opcija za dubl: Čista pobeda McDonalda 1,45

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje