četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Subota 18. Februar

Polufinale čelendžera u Francuskom Čerburu. Snage će odmeriti Antoan Eskofier i Titoan Droge. Apsolutno egal meč od strane kladionica. Nue po 1,85 na pobedu jednog od ove dvojice, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Nećemo puno ovde pametovati. Ovo je pravi tip za over. Zašto? Zato što obojica imaju razorne servise. Prateći ove nedelje njihove mečeve došli smo do zaključka da si veoma skromni na riternu. Umeju da imaju problema kada igraju protiv igrača koji umeju da prebacuju, da drže loptu u terenu. To smo najbolje juče mogli da vidimo u meču Eskofier – Van Eš. Danas bi poeni po svemu sudeći trebali da budu kratki pod uslovom da procenti prvog servisa budu korektni.

Takođe, treba istaći da obojica igraju sa oscilacijama. Ova nedelja je pokazala da ni jedan ni drugi nisu kadar da drže nivo igre tokom sat i po vremena koliko u proseku traje meč na dva seta. Biće ovde prilika za brejk, biće padova u igri, ali kada se sabere sve i oduzme trebao bi biti over.

Droge je čini se na impresivniji način došao do ovog duela, no on je igrao i kvalifikacije.
Ovo je veliki meč za obojicu. Eskofijer je u karijeri odigrao tri polufinala na čelendžeru i sva tri glatko izgubio. Droge sa druge strane odigrao jedno i izgubio. Plasman u finale čelendžera je za njih veliki bust što samopouzdanja što na ATP listi. Igraće do poslednjeg atoma snage i to bi trebalo da donese veliku borbu i over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,62 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje