utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Subota 28. Januar

Polufinale čelendžera u francuskom Kimperu koji je ove nedelje bio više nego pristojan ako gledamo naše tipove. Danas imamo dva polufinala, i zanimljivo je da su oba francuska. Francuzi su po ko zna koji put pokazali da su teniska nacija i da kada igraju na svom terenu igraju sa 120% mogućnosti.

Meč koji mi pratimo igraće Kalvin Hemeri i Artur Fils. Izraziti favorit prema kladionicama je Fils sa kvotom 1,30 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Juče smo igrali Filsa protiv Virtanena i blago je reći da nismo imali sreće. Virtanen je osvojio prvi set i nakon toga imao sijaset šansi da dobije, ali nije išlo. Fils je to nekako uspeo da dobije i sada kladionice na njega stavljaju 1,30 što je nonsens. Jeste u nizu pobeda, sve to stoji, ali ako pogeldate malo imena protiv kojih je igrao nećete biti toliko impresionirani. Kao i svaki klinac igra sa oscilacijama i to je ono na šta mi igramo.

Šta tel reći za Hemerija kojem se otvorilo sve što mu se može otvoriti. Prvo je na veoma sumnjiv način uspeo da uđe u glavni žreb. Niko nas na svetu ne može ubediti da ga Evan Furne nije pustio u kvalifikacijama, jer je sigurno znao da će upasti kao laki luzer. Igra sudbine je imala svoju ulogu, jer su se njih dvojica ponovo igrali u glavnom žrebu i gle čuda Hemeri ponovo dobio. Hemeri jako dobar ove nedelje i u ovaj meč ulazi dosta svežiji, jer mu je Striker juče predao meč.

Nisu ove kvote postavljene kako treba i nadamo se da ste primetili prateći mečeve da kladionice greše kod ovih turnira, jer ne mogu ni oni sve da isprate kako treba. Biće ovo jedno tesno polufinale, a mi se uzdamo u jedan produženi set koji verovatno donosi over na ovako nisku marginu.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,67 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje