utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Subota 3. Decembar

Sezona je zaista pri kraju, ali eto tako sa vremena na vreme se pojavi neki meč koji vredi ispratiti. U našoj Viber grupi smo imali nekih pogodaka u poslednje vreme pa u skladu sa tim sledimo neku finu formu.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Matijas Bakinger i Juri Rodionov. Radi se o čelendžeru u Forliju. Ovde imamo egal kvote, ali mi smatramo da je Rodionov dosta bliži pobedi.

Razlog za ovako razmišljanje je mnogo sreće koja je pratila Bakingera ove nedelje. Imao je Nemac sreće da mu Ote preda meč. Ote je prehodne nedelje igrao jako naporan čelendžer u Bariju i nije čudo da je došlo do zamora materijala. Inače, taj tip smo i mi tipovali. Juče je Bakinger igrao protiv Turčina Čelikbileka i pokazao dosta slabosti. To se pre svega odnosi na servis koji je bio jako ranjiv, a to je inače njegovo najjače oružje. Nekako ne izgleda dobro Bakinger i ova kvota nema pokriće.

Rodionov sa druge strane igra sasvim fino ove nedelje. Zabeležio je tri sigurne pobede i vredi probati sa njim po ovoj kvoti.

Predlog za klađenje: Pobeda Rodionova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje