subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utora 9. Avgust

Juče je kiša napravila pravi haos u Montrealu pa zbog toga danas ima mnogo više parova nego što bi trebalo. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Italijan Mateo Beretini i Španac Pablo Karenjo Busta.

Kladionice maksimalno favorizuju Italijana sa kvotom 1,40, dok je margina za gemove postavljena na 22,5 gemova.Po našem skronom mišljenju kladionic su ovde dobrano potcenile Španca. Španac je po svojoj prirodi sve što Beretini ne voli. On je izuzetno dobar defanzivac koji vas uvek tera na udarac više. Beretini ne voli da trči, ne voli duge poene, a u tome je Busta najbolji.

E sad, činjenica je da Busta i nema neku bajnu sezonu za sobom. Njegova najveća mana po našem mišljenju je loša igra protiv uslovno rečeno slabijih igrača od sebe. U tim mečevima pravi dramu, troši energiju i posle ne bude svež za one bitne mečeve.

Ipak, ako bi gledali mečeve protiv onih top igrača tu je Busta sasvim solidan. Izgleda da ga jači protivnici dodatno motivišu i da izvlače iz njega najbolje.
Beretini možda zbog podloge jeste favorit, ali on ne spada u igrače koji razbijaju svoje protivnike. Razlog je prost, Beretini nema dobar ritern, nema dobar bekend i tu je Bustina šansa.

Predlog za klađenje: Busta ne gubi sa 4 i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje