petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 16. Avgust

Montreal se završio,videli ste i sami kako. Pablo Karenjo Busta i Hubert Hurkač su igrali finale što samo po sebi govori koliko je turnir bio težak za klađenje. Mi smo i dobro prošli, jer smo imali 4/7 što nije strašno ako se uzme u obzir kakvi su rezultati bili.

Juče je startovao Sinsinati. Danas nam je za oko zapao jedan meč, a odigraće ga Tomi Pol i Dženson Bruksbi. Kladionice su blagu prednost dale Polu sa kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Naš osećaj nekako naginje ka Bruksbiju. Pratili smo mlađanog Bruksbija u prethodnom periodu i stekli smo utisak da protiv Amerikanaca igra dobro. Bruksbi je dobio Iznera, Mekdnolnda, Tiafoa i da ne nabrajamo sad sve.

Ako nas pitate ovo nije slučajnost. Prosto, američka škola tenisa je specifična. Svodi se na jak servis i forhend i Bruksbiju to odgovara. Ipak, igrači koji su ga dobijali su nam takođe zapali za oko. Bruksbi je izgubio finale Atlante od De Minora, poražen je od Nišioke u Vašingtonu i dobio ga je Agut u Montrealu.

Šta je zajedničko za pomenutu trojicu?

Zajedničko im je sjajna defanziva i sposobnost da iznude udarac više i grešku od protivnika. Dakle, kada Bruksbi naleti na radilicu onda ima problema, a kada igra sa udaračima tu nema problema.

E sad, Pol bi u teoriji mogao biti radilica, alil njegov problem je kontinuitet. Neverovatno je koliko lako gubi fokus Pol, što protivnici koriste. Prosto, čovek ne može da se pouzda u njega i zato mi mislimo da Bruksbi ovde ima šansu. Verujemo da će on biti agresivniji, da će uspeti da tera na greške Pola i da će na kraju slaviti.

Predlog za klađenje: Bruksbi ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje