petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Utorak)

U Štutgartu su danas na rasporedu mečevi prvog kola. S obzirom na to koliko je turnir jak gotovo svaki meč se može nazvati derbijem. Nama je zapao za oko meč u kom će se sastati Karolina Pliškova i Kiki Bertens.

Kladionice su nominalno postavile Pliškovu za favorita, ali to je samo zbog WTA ranka koji je na njenoj strani. Ovde se očekuje velika borba, jer je Kiki Bertens jedna od jačih igračica kada je igranje na šljaci u pitanju.

Malu prednost ima Pliškova, jer je sa Češkom igrala Fed kup baš na terenima na kojima se igra ovaj turnir. Dakle, osetila je teren i to bi mogao biti faktor, ali daleko od toga da je presudan faktor. Dvoranski su uslovi pa bi joj servis mogao biti od koristi, ali u dužim razmenama kojih će sigurno biti njene „ravnjače“ neće imati efekta kao na nekim bržim podlogama.
Ono što je jako bitno jeste da Kiki Bertens ima snage u udarcima kojima može da parira Pliškovoj, tako da Čehinja neće moći tako lako da je nadjača sa osnovne linije.

Bertensova je u karijeri već ostvarila preko 200 pobeda na šljaci, i osvojila je turnir u Čarlstonu pa može se reći gotovo rutinski. Ovo je deo sezone u kojem ona najviše uživa i svakako da ovde ima šansu.

Ipak, ovo je ženski tenis u kom je sve moguće. Možda bude bilo mnogo brejkova, ali sumnjamo u to da će neka od ove dve sjajne igračice pobediti ubedljivom pobedom, pa je po nama najbolja opcija za ovej meč over gemovi.

Predlog: Više od 21,5 gemova 1,83

Napominjemo samo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje